Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Ahoj děvčata. Jak to vidíte s uzávěrkou MXT + W? Zatím tam toho není moc nasbíráno 😨 . Tak nevím, jak moc vám to spěchá.... navrhněte datum....
prosím vás nedělal jste někdo besedu o látkových plenách u nás nic takového není není tu snad ani žádná látkující mamina ale spousta dotaztů od známých u doktorů jak to funguje co a jak je potřeba tak jsem myslela že bych udělala nějakou besedu jen tak pokecat s lidmi co je to zajímá atd.jen nevím jak na to co vše zařídit a tak tak pokud někdo máte už zkušenosti budu ráda za ně
Ahoj holky, potřebuju trošku poradit 🙂 kde se kupuje PUL materiál? Myslím ten obrázkový, např. co mají plenky Anavy a jiné. Vždycky nad němi slintám, ale v ČR asi nedostupné zboží..... takže nějaký tip na zahraniční stránky s tímto materiálem? Děkuji mockrát 🙂
holky pokud by byl zájem budu si objednávat odsud http://www.hot-fix.cz kdyby jste někdo něco chtěli dejte to do tabulky k foliím a já to objednám budu si objednávat nějaké aplikace na trička jsou úplně boží hlavně od 20tého listu však koukněte a dodávejte co vá snapadne 😀
božééé žádný tabulky nevidííííííím, ne ne ne ne 😀 😀 😀 😀 nic nepotřebuju , nic nic nic
odppověď na nedošlé Ottobre - posílají znovu. měnili poštovního klienta a objevili se potíže. Možná dorazí na novou i starou adresu. Tak jsem tentokrát nejspíš poště křivdila (to je co říct) 😝
Doprčic! To, kvůli čemu jsem chtěla páchat objednávku, už v tom britském eshopu nemají.. 😠 Napsala jsem jim dotaz, jestli a kdy to budou mít zase skladem, tak čekám na odpověď. Tímto se omlouvám holkám, které se upsaly, možná to nakonec odpískám.. ☹ a nebo mám v záloze ještě jeden shop, ale tam by to bylo i s poštovným..
Jdu s prosbou o radu - chtěla bych ušít overal na patentky a nevím, jak to olemovat, tj. tu část, co budou patentky. Vím, že tu některá z vás to tu nedávno psala, jak lemuje výstřihy, apod. Nemůžete mi napsat č. stránky nebo to znovu nějakým jednoduchým způsobem napsat? Popř. co mi doporučíte jako lepší - lemovací gumičku, šikmý proužek nebo prostě kus nějakého úpletu? Overal bude z froté z Dadky a myslím, že kdybych ty patenty natloukla jen do dvojitého froté, že se mi brzo vytrhají. Teda po způsobu svlékání, který praktikuje můj muž... 😖
@zojec Zoji, aj ja by som niečo chcela, môžem sa pripojiť prosím? 😉
baby prosím Vás, máte niektorá z ott. 6/2011 šiltovku - model 17 - čo je vzadu s nápletom - strih v elektronickej podobe?
Ako som si obzerala staršie čísla na stránke, tak mi padol do oka, na jesen by bolo ideálne, díky krásne....

@sinala když mě na tom nejvíc dere, že pošťačka dobře ví, že jsme doma, a klidně to šoupne do schránky tak, že to čučí, nebo kolikrát tenčí věci ohne 😠 hlavně že mi poštmistrová slibovala, že mi to schovají na poště... příští časopis dorazil opět do schránky a čučel. A vzhledem k tomu, kolik u nás projde lidí barákem, je to otázka okamžiku, že to někdo vytáhne, obzvlášť takovou barevnou obálku, ve který to chodí, že jo. Napsala jsem na pattistudio, snad to nebude problém. Od příštího čísla si to nechám posílat do kanceláře. Zajímavý je, že ten německej patchwork chodí v průhledným sáčklu a přijde bez problémů.