Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@anastazieb mne sedia strihy, ale sa prekrývajú kadejako, teraz by som rada ešte porovnala nejakú veľkosť s niekým, kto má originál strih na overal.... predtým , ako strihnem do softu......
@sufik1 paráda.... mne sa zdalo, že ste medzi indiánmi...... kde ste to boli? parádne anzugy si pošila.... 🙂
@aerin ja mám ale v inom pc, zajtra ti pošlem, hod mi do IP email
@sufik1 aha, práve kukám na tvoj blog, :D
No1
@ucitelka70 jaj, super! diky moc 😵
@ucitelka70 mezi indiány neee, ale malá ochutnávka z blogu... je tam asi 10 článečků o indiánských kostýmech a o tom, co se dělo na chatě. články jsem měla načasované dopředu a kostýmy jsme šily snad týden.
@aerin už to máš emailom, našla som aj na usb, dúfam, že pomôžu... 🙂
@ucitelka70 uz jsem to omrkla a to je presne ono, dekujiii 🙂
@animal uz asi neni treba, @ucitelka70 mi poslala na mail super pdf tutorial, tak snad to podle toho zvladnu, hehe 😅 😀 diky 🙂
Ahojky 🙂
tak jen nakukuju ve fofru odklikat vaše úžasný výtvory a kouknout se jestli @stassy konečně neodrodila 😉 😀 😀
prcek chodí do školky a já nic nestíhám 😀 😀 včera jsem mu zase něco vytvořila 😉 gaťky do školky na hřiště z hooodně starého flanelu a konečně opičkové tríčo 😵 to se mi líbí snad víc než malýmu 😀 😀 teď se mi nahromadili nějaké objednávky a do toho jsem si uvědomila že nemám nic pro neteř ke svátku(měla ho už minulou neděli 😅 ) tak se jí jdu pustit do mikinky a povlaku na polštářek(polštář mam z Jysku za 17kč 😎 ) jo a dodělat Honzíkovi ještě manžestráky 😉 a hádejte na kterou stanu mam chlup na obou zadních dílech 😅 😅 no samo nadruhou než na předních 🙄 😝
letím makat pic
@kamishek Ahoj, teprv ted jsem se zas dostala na pc. Mě neděs...že zas to tam je rozkopané...chjo...a to všem říkám, že pokud s tabulkou neumí, at napíšou,, že vložím...napsaly dvě osoby ☹ ... Mám obavy, aby mi to nepřerostlo přes hlavu. Až tab. uzamknu v to úterý, tak si všichni musí zkontrolovat svou obj. Příp. změny mailem. Húúúú... 😝 😠 😅 😕 😀
@aerin Já šila podle tohohle http://sewliberated.com/assets/content_files/13...
A koukám, že těch látek v tabulce ubylo...když jsem ji v noci kontrolovala, bylo tam řádků 61...dnes je jich méně...no, tož aspon bude mín stříhání. Jen aby se někteří pak nedivili.... 😀 😀
@caramilla supr čepky, ty vždycky ušiješ z těch žab, to co chci já 😀 😀 😀 aspoň se inspiruju ( vyloženě pajcnu 😀, v příští pětiletce 😉 ). Co to máš za látky, ty jednobarevné, že Ti ladí. Protože jsem zjistila není tyrkys jako tyrkys. Myslíš, že by šel ten z MTX http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... ? Dík
@jemi tak já se na to nežehlení těším - na heuréce jsem přečetla asi milion recenzí a i u těch levných sušek do 10tis. lidi píšou, že je paráda, že se nemusí žehlit, že max. košile...takže jestli máš muže kravaťáka, tak asi budeš muset žehlit dál jeho věci, ale normální oblečení věřím, že ne - snad by to tam lidi nepsali, kdyby to nebyla pravda...jasně, asi bude chtít vychytat, jak hodně tam toho nacpat, protože když by jsme to přeplnily, tak se to asi zmačká, ale jinak...no osobně si myslím, že to potřeba nebude😉
@palosek soucítím, ale dělají to nějací nováčci, protože u prvních dvou MTX, co jsem dělala, jsme nikdy problém neměli a jiný holky to taky neříkaly, ale už ted u těch lemovacích gumek někdo smazal několik osob, což mě nenapadlo, tabulku jsem uzamkla, objednala a pak jsme se všichni divily 😀 😝 ted u PULu jsem taky psala do emailu, že ráda vyplním tabulku za ty "negramoty" 😀 nikdo se zatím neozval, tak jsem zvědavá v jaké stavu ji najdu po víkendu😀

@aerin myslím, že nějaká taková je v Ottobre