Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Ahoj, zkoušela jsem kalhotky pro prcka z jersey(dadka)....materiál moc příjemný. Ale bez lemování se to po vyprání děsně kroutí...ty béžové, tak jsem zkusila lemovat jen horní část, uvidíme, co to udělá. U malinkých kalhotek jsem lemovala vše. Ale tu lem.gum. jsem vůbec nenatahovala, aby to netlačilo.... A svrchňáčky 😀 😀 😀 Třešničkové jsou ..."hledej patentky"... 😀 😀 😀
Děvčata, co říkáte na tenhle kabátek??? 😵 😵 😵
😀 tak nic, nejde zkopírovat adresa obrázku 🙂 ...zas trpím samomluvou :D
Holky, co budete šít z tohohle "Výplněk (rub počes jako fleece) 100% bambus natur" ? Moc se mi to líbí, ale kvůli barvě nějak nevím, na co?
@palosek prosím tě dala bys do tabulky toto http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... chtěla bych to a tímto se za tuto látku přimlouvám 😀
@sinala aha, tak pak k tomu bude sedět nějaký ten jednolíc, co te´d dělala hromadu Animal. Z toho, co je na MTX nic... mezi těma elastickýma. Podle mě ten světlej bude moc světlej...
@palosek hele a není to na pyžamo moc tlusté, mě zarazila ta gramáž... Aby se v tom pak malá nepekla? 😀 Měla jsem v ruce tu klasickou teplákovinu nepočesanou bambusovou, ta je tenká, tohle je srovnatelné?
@caramilla 😀 ted jsi mě dostala 😀 Já měla bamb.výplněk od ivusky\, tak vlastně ani přesně nevím, jestli to byl tenhle(ale mělo to být z mxt?). Teplé to pýžo teda bylo...máme celkem chladné barák a malá v něm byla přesto spocená 😀 😅
@lenasss kouknu na to 😉
Jinak večerní rychlovka...měly to být kalhoty z flex-ové rifloviny...ale vypadá to jako tepláky 😀 😀 😀
Švadlenky, v objednávce teď bude spousta patentů....co kdybych udělala malý vzorník....který by mohl kolovat, pro případné příští objednávky??? 😉
holky pomoc malej přitáhl ze školky nějakou vyrozu v pátek měl horečky ted už jen rýmu a kašel ikdyž ta rýma je hrozná teče mu z nosu hnusnej hlen jsem to ještě neviděla 😨 a do rána už ten mladší nespal a teče mu taky z nosu co mu na to můžu dát uvařila jsem jim čaj na kašel a mladšímu dávám libenar a odsáváme ale je něco jiného třeba nějaká babská rada pro tak malé děti
taky trpím samomluvou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
děvčata, je ještě aktuální objednávka softshelu a hodíte mi odkaz na tabulku?
@schnek https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Am... oktuální je až do 17.9.
ahojte babulky, poprosim o radu: akymi nitami je najlepsie sit nohavickove plienky (bambusove frote, flis, atd.) a ake su vhodne na usitie pul-iek? Kamoska mi pozicia obnitkovacku a spominala mi, ze s pruznymi nitami mavala problem, no ja nesijem vobec a na toto chcem ukecat mojho otca, tak zbieram info a material 😀 . Vopred dakujem! 😵

@barcav jééé, z té vesty jsem úplně nadšená 😵 😵 😵 mikča je taky perfektní i kalhoty 😉