Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Tak kdyby vám bylo málo hromad a něvěděly jste, co s prachama, tak můžete objednávat kvalitní profizipy 😀 😀 😀 😀
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...
@palosek ten kabát asi padá ... 😝
Holky, potřebovala bych poradit. Co dát jako výplň do mantinelu na postýlku? Vatelín nebo něco jiného? A taky bych ráda ušila ze stejné látky rychlozavinovačku. Co zvolit jako dotykovou stranu? A co dovnitř jako výplň?
Díky moc za rady.
@lillyzelvicka mám 3m černého softu, můžu poskytnout. A 2m zeleného. Písni IP
a která jste chtěla ten Moebelix???? taky písněte IP
dievcata hlasim sa aspon ze zijem snad vam nafotim dnes aspon veci co som sila este pred dovolenkou...odkedy sme prisli som sa k nicomu nedostala
@sufik1 zpět jsme jely busem s mhd, takže pohoda. Nejhorší byla cesta v Dejvicích z metra, jak jsem si nebyla jistá, že mě bezbariérový východ nevyhodí někde na 2. straně kulaťáku, tak jsem vlekla jednou rukou kočár - a v tom úplně nejhorším úhlu na stranu, přesně, jak se mi ty záda před měsícem pos... a za druhou ruku dítě, aby ji neušlapali nadšení studenti nebo co se to tam valilo proudy ven 😎 Ale záda dobrý, tak snad vše OK. Domu jsem přijela úplně mrtvá...
Jasmí dnes spala 2 hodiny po o. a teď jezase gumová, páč jsme byly plavat. Plavčo super, zkusila jsem si, že "žabičku" nohama udělám, takže budu chodit od příštího týdne alespoň 2x týdně plavat sama = šít bude asi manžel nebo co 😀 😀 😀 😀 😀
@veronik77 No, tak právě dávám k diskusi termín uzávěrky, jestli počkat až do další RD, s tím, že ale dodací doba je cca 6 týdnů... Já na to teda taky zatím nemám, ale třeba do té doby se zmůžu a něco našiju na zakázku:D
Fotky jsou ve vzornících, ale jen vzorky, bohužel celý reálný zip nemám🙂 Ale je mnohem hezčí než ty vzorníky, mazlící 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sufik1 jo a ty višně jsem načala hned večer na doplněné energie a s bebesušenkama je to absolutní luxus!!! fakt moc dobré!!! přesně moje gusto, což jsem věděla 😎
@petkasv ještě to není 100%, čeká mě kontrola a pak myslím ještě další kolo rehab. Hlavně musím cvičit, nic nezvedat a chodit plavat a snad mi udělají trakci, čímž by se to snad mohlo spravit úplně, zatím se nepostavím na patu, spojku v autě šlapou snad jen silou psychické vůle. Ale sedět můžu, šít taky, jen na to nemám čas, jak jsem furt někde v pr... REhab. zabere úplně celé dopoledne, takže když Mína spí, vyřídím mejly a nic neušiju, večer cvičím a jdu na procházku, takže šití má smůlu... ale mám rozešitý super projekt 😀
@caramilla tak hod sem foto nejakého toho zipsu....
@caramilla pozerala som vzorník, fakt sú pekné tie zipsy, zvlášť kostené sú pekné farby a tie duo - kombinované sú super.... 😉
Máriám prajem všetko najlepšie...
@ucitelka70 jo, ty duo taky můžeme nechat udělat - jinou stuhu a jiné zoubky, ceny teda nevím, ale možná je to stejné 😉
@veronik77 pokud bude uzávěrka cca 8. října, tak dodání je až na konci listopadu... což teoreticky na zimní soft asi stačí, i když v listopadu už možná počasí na zimní bude, bohužel i dneska už to skoro bylo na zimní 😀 😀 😀 My máme péřovou vestičku od Benettonu, tak my se na zimu těšíme 😀 😀 😀 😀 😀

@terezita pokud budeš šít z úpletu tak neee 😀 😀 😀 jinak samozdřejmě ano 😀