Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
jo a dítě jakou má výšku ve 2 letech bude mít cca dvojnásobek v dospělosti
co se týče velikosti oblečení, opravdu netuším, jakou M. má, jelikož jsem nekoupila nic ani nepamatuju ale minimálně 92ku má
Zienky SK tak zvolna môžeme zbierať hromadku MTX, ale asi nebude septembrová, ale až oktobrová? Tabulka je tu, uzávierku navrhnite https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq...
@animal no, to si děláš pr... takže když má teď třeba 93 cm, tak jako co????????????????????????? Bude vykrádat pak letadla? To už je snad i míra, na kterou na modelku usekávaj nohy, ne? Aby jim nebořily hlavou vstup na molo, ne? Jako u Marečka je to sexy, že bude mít 190 cm, ale co u Jasmínky?????????? Ještě to blbý jméno? 2metrová princezna Jasněnka.. bože, ty umíš potěšit ... 😝
@caramilla my máme všichni tlapy, tož malá nebude jinačí...holkám už ted kupuji 40/41, někdy 39 (podle střihu boty)...oběma....tak snad jim ta chodidla už neporostou 😕 😕 😕
@animal ...uff...kuknu na ty nové vzory 😀 😀 😀 Zjsem dnes zjistila, že D nemá žádné neflekaté triko...tak ji jdu na nějaké střihnout.... 😀 😀 😀
@animal ha ha ha 😀 Ona do 18 byla spíš menší dítko, ale pak se jaksi vytáhla, hodně jí maso 😀 😀 😀
Jako manžel má skoro 2m, já 173cm , tak asi nemůže být pidi...
@palosek já mám právě 41 a jako sehnat pak hezký boty je celkem problém, 41 se naskladňují u baťi tak jedny na krám a ty jsou hned po uvedené nové kolekce na trh (většinou zimní v červenci, když fakt člověk zimní boty nechání) vyprodané...
ahoj, nemáte někdo náhodou doma velikostní štítky pro velikost 110? potřebovala bych asi 3 ks 😅
jo a ještě mám dotaz, kdo jste si nechával udělat logo na svoje výrobky, kde jste ho nechaly dělat? hledám všude možně na netu, ale zatim jsem nenašla žádnou firmu, která by udělala tak 100 kousků, většinou min. 500 😝
@michamicha většinou min. 1000 ks 😢 Pokud chceš ale tkané, tištěné se možná dají udělat "už od 500"
@michamicha Když zadáš "strojové výšivky", tak určitě najdeš ....i 100ks udělají, jen je to malinko dražší. S rostoucím množstvím, klesá cena, popř.je matrice zdarma 😀 😉
holky a kde si ty štítky necháváte dělat tak průběžně hledám a zatím jsem nic moc nenašla ☹
my jsme v necelých 2 letech (je listopadový) na vel. 98, výšku nevím, tipuju tak 94. boty taky už od května 23, ale čekám, že mu noha skočí o dvě čísla.
s těma velikostma je to stejně značka od značky, u něčeho 92, u něčeho 104...
ale je teda fakt ze V. ma 173 cm a ja 158, takze proste nema po kom byt cahoun 😉
tak boty 23 máme ve 13 měsících ( samozřejmě s nadměrkem) a na zimu uvidím co budu kupovat zda 23 nebo 24 😀 😀 😀

@terezita času času, já zítra posílám výrobci obrázky ve vektorovém formátu, byly dodělané až dnes 🙂 a zítra výrobce lítá po úřadech, tak nad tím začnou trávit čas až večer a budeme dlouho korigovat atp. takže nažehlovačky budou mooožná otevřené trošinku déle než soft se uvidí