icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

animal
12. sep 2012

@terezita času času, já zítra posílám výrobci obrázky ve vektorovém formátu, byly dodělané až dnes 🙂 a zítra výrobce lítá po úřadech, tak nad tím začnou trávit čas až večer a budeme dlouho korigovat atp. takže nažehlovačky budou mooožná otevřené trošinku déle než soft se uvidí

animal
12. sep 2012

jo a dítě jakou má výšku ve 2 letech bude mít cca dvojnásobek v dospělosti

animal
12. sep 2012

@terezita jak je vysokej Mirek??? Když jsou rodiče velkých rozdílů, tak se dítě ubírá jedním nebo druhý výškovým směrem, pokud jsou rodiče +-, tak dítě je cca průměr

animal
12. sep 2012

co se týče velikosti oblečení, opravdu netuším, jakou M. má, jelikož jsem nekoupila nic ani nepamatuju ale minimálně 92ku má

sinala
12. sep 2012

@animal to je fakt pravda 😀 😀 😀 to mi říkala babička a myslela jsem, že jsou to nějaké řeči typu dítě se namá měřit do 2 let 😀 😀 😀
Al. měla v 1,5 roce 89 cm, kolik by musela vyrůst 😀 😀 😀

sinala
12. sep 2012

@animal ty si myslíš, že asi nemáme co dělat s penězma 😀 😀 😀 , kdybych aspoň šila na prodej 🙂 , ale tak.....

animal
12. sep 2012

@sinala grafička vzkazuje, že se možná ještě časem bude nudit a něco spáchá 🙂 😀 😀 😀
tak si můžete říct typ motivu, co na někdy příště nechám udělat. A neboj tohle můžu nechat udělat kdykoliv to není dovoz.

palosek
12. sep 2012

@animal ...no chudák D. 😀 😀 jestli platí ten dvojnásobek výšky ve dvou letech.... 😀

animal
12. sep 2012

@palosek po tatínkovi 🙂 po mamince díky bohu neee

season
12. sep 2012

Zienky SK tak zvolna môžeme zbierať hromadku MTX, ale asi nebude septembrová, ale až oktobrová? Tabulka je tu, uzávierku navrhnite https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq...

caramilla
12. sep 2012

@animal no, to si děláš pr... takže když má teď třeba 93 cm, tak jako co????????????????????????? Bude vykrádat pak letadla? To už je snad i míra, na kterou na modelku usekávaj nohy, ne? Aby jim nebořily hlavou vstup na molo, ne? Jako u Marečka je to sexy, že bude mít 190 cm, ale co u Jasmínky?????????? Ještě to blbý jméno? 2metrová princezna Jasněnka.. bože, ty umíš potěšit ... 😝

palosek
12. sep 2012

@caramilla my máme všichni tlapy, tož malá nebude jinačí...holkám už ted kupuji 40/41, někdy 39 (podle střihu boty)...oběma....tak snad jim ta chodidla už neporostou 😕 😕 😕
@animal ...uff...kuknu na ty nové vzory 😀 😀 😀 Zjsem dnes zjistila, že D nemá žádné neflekaté triko...tak ji jdu na nějaké střihnout.... 😀 😀 😀

animal
12. sep 2012

@caramilla to je ale spíše takové pravidlo, které stejně není 100%, takže ona může někdy mít prostě růstový útlum a tím se to trochu zlepší že nakonec bude mít jenom 180 😀 záleží na nemocnosti taky....

caramilla
12. sep 2012

@animal ha ha ha 😀 Ona do 18 byla spíš menší dítko, ale pak se jaksi vytáhla, hodně jí maso 😀 😀 😀
Jako manžel má skoro 2m, já 173cm , tak asi nemůže být pidi...

@palosek já mám právě 41 a jako sehnat pak hezký boty je celkem problém, 41 se naskladňují u baťi tak jedny na krám a ty jsou hned po uvedené nové kolekce na trh (většinou zimní v červenci, když fakt člověk zimní boty nechání) vyprodané...

terezita
12. sep 2012

@animal m. ma 172, ja 176..

michamicha
12. sep 2012

ahoj, nemáte někdo náhodou doma velikostní štítky pro velikost 110? potřebovala bych asi 3 ks 😅

michamicha
12. sep 2012

jo a ještě mám dotaz, kdo jste si nechával udělat logo na svoje výrobky, kde jste ho nechaly dělat? hledám všude možně na netu, ale zatim jsem nenašla žádnou firmu, která by udělala tak 100 kousků, většinou min. 500 😝

caramilla
12. sep 2012

@michamicha většinou min. 1000 ks 😢 Pokud chceš ale tkané, tištěné se možná dají udělat "už od 500"

palosek
13. sep 2012

@michamicha Když zadáš "strojové výšivky", tak určitě najdeš ....i 100ks udělají, jen je to malinko dražší. S rostoucím množstvím, klesá cena, popř.je matrice zdarma 😀 😉

zojec
13. sep 2012

@season uzvierku navrhujem po 15.10. 🙂 😉

monr
13. sep 2012

@palosek @caramilla , že kam sa hrabeme v 3 rokoch, veľkosť 92, topánky 23 😀 😀 😀 😀
@season ja sa tiež pripájam až za október, to už by sme mohjli mať doma aj tučniaky, nech to zladíme k nim 😉

lenasss
13. sep 2012

holky a kde si ty štítky necháváte dělat tak průběžně hledám a zatím jsem nic moc nenašla ☹

aerin
13. sep 2012

@palosek
@terezita holky si delate pr*** 😅
Tak prosim Zakousek ma asi 85 cm (10,5kg), botky mu jsou porad celorocky superfit 21 co jsme kupovali na jare....a gumaky ma 20 😀
obleceni mu kupuju ted uz 86, par kousku ma teda i 92, ale i 80 😀
a nekolikery gate ma dokonce vel. 68, 74 😀 😀 😀

sufik1
13. sep 2012

my jsme v necelých 2 letech (je listopadový) na vel. 98, výšku nevím, tipuju tak 94. boty taky už od května 23, ale čekám, že mu noha skočí o dvě čísla.

s těma velikostma je to stejně značka od značky, u něčeho 92, u něčeho 104...

aerin
13. sep 2012

ale je teda fakt ze V. ma 173 cm a ja 158, takze proste nema po kom byt cahoun 😉

animal
13. sep 2012

@aerin ty vado my máme boty na 3 měsíce na 3 3 3 3 MĚSÍCE !!!!!!!!! jo jako velikosti jsou výrobce od výrobce. Tchýně koupila malýmu trika z Tesca a 86 už mu jsou menší

animal
13. sep 2012

@monr hhmm topánky topánky, já mu teď koupila 26ku, protože 24 má na fest a rozdíl 25ky mi přišel dost malý, to bych za měsíc koupila nové

animal
13. sep 2012

@aerin to budete mít dítě jako můj brácha ve 4 a 1/4 letech teprve vyrůstá ze 110 🙂

sinala
13. sep 2012

tak boty 23 máme ve 13 měsících ( samozřejmě s nadměrkem) a na zimu uvidím co budu kupovat zda 23 nebo 24 😀 😀 😀

aerin
13. sep 2012

@animal no jo no, on zacinal cca pred rokem na vel. 19 a ted ma teda 21, sandalky ma 20, ale ty uz jsou mu fakt maly