icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

nika
14. sep 2012

@alinn jsou moc povedeníííí, už se na ně těším 🙂

zojec
14. sep 2012

@alinn su kraaaasne 😉 a za uhadnutie hadanky bude aj nejaka odmena??? :D :D :D
tu su moje vcerajsie teplaky.. do kelu a to som chcela len take na valanie po dome...

kryska5
14. sep 2012

@zojec teplátky sú teda luxusné 😵 a pri tom predplatnom si si tam odfajkla že máš predplatné a teda nárok za čísla zadarmo? Lebo ja už som doobjednávala čísla 2x a nikdy som poštovné neplatila 😉

zojec
14. sep 2012

@kryska5 jo odklikla som.. to cislo zadarmo mi prislo, ale chcela som dalsie, a tam mi uz uctovalo dalsie 3€ od kusa

barcav
14. sep 2012

@jemi jéé ta je parádní 😵 odkud pak máš střih ? já bych potřebovala takový ve velikosti 62 🙂

barcav
14. sep 2012

@karchinka pěkný pokojíček 😀

veronik77
14. sep 2012

@barcav to je poslední ottobre 🙂

kryska5
14. sep 2012

@zojec ??? predplatné som platila cez vianoce a potom v marci som objednávala 5 čísiel a v máji ďaľších 7 a za to som neplatila poštovné, ale objednávala som staršie čísla, nebrala si nové, že by to bolo tým? 😒

kryska5
14. sep 2012

@alinn tučňáci sú ozaj nádherný 😵 ešte mi aj ľúto bude že som zobrala málo 😝

zojec
14. sep 2012

@kryska5 no neviem.. vidis skusim objednat neskor.. nakoniec som nedoobjednala nic, lebo som chcela este pre par bab objednat 9 cisel a postovne pytalo skoro 30€ tak skusim neskor doobjednat dalsie 😉

terezita
14. sep 2012

@sufik1 a ja tech metru mam zase az nejak malo.. 😀 😀 😀

sufik1
14. sep 2012

@terezita a tak já se podělím až ti dojdou zásoby 😉

sinala
14. sep 2012

@terezita u nás to šila jedna maminka jako výpomoc školce 😀 látku koupila školka

alinn
14. sep 2012

@sufik1 @nika @kryska5 @terezita
🙂 mám radost, že se Vám líbí 🙂 A pokud máte málo..klidně vám přidám 😉 nějaké přebytky budou 😀 😀
@zojec Odměna za správnou odpověď mě taky napadla..ale už mě nenapadlo jaká 😅 😀 tak hádejte..třeba ještě něco vymyslím 😉 😎

kryska5
14. sep 2012

@alinn júchú, ak bude, tak určo aspoň metrík oranžových by som vzala 😀

monr
14. sep 2012

@alinn tie oranžové sa aj mne páčia, uvidíme, čo bude prekvapenie, a možno by som aj ja sa hlásila na prebytky 😉

jemi
14. sep 2012

@alinn ahoj, já v tabulce byla, ale pak jsem toho měla nějak moc, že jsem nic nebrala. Můžeš mi mail taky poslat, možná budu mít zájem o přebytky, když slyším samou chválu

lenasss
14. sep 2012

@alinn já nemám ani metr a pokud bys měla přebytky ráda bych si vzala

barcav
14. sep 2012

@zabza40 moooc pěkné 😵

barcav
14. sep 2012

@veronik77 aha 😀 a našla by se nějaká dobrá duše, která by mi ten střih obkreslila, vel 62 ??? 😵 😵 😵
myslíte, že by se to dalo ušít z lamy a flísu ? Lama navrch a dospod flís.

kamishek
14. sep 2012

@alinn já bych taky ráda s přebytkama pomohla, kdyby se na mě dostalo 😎

kveta007
14. sep 2012

Chtěla jsem se zeptat, nechodí vám teď na maily nějaké podezřelé spamy? Mě tento týden chodí nějako hafo a všechno je to z jakože normálních mailů typu jako "jananovakova@seznam.cz" apod. Tak pátrám, jak se na mě kdo dostal, jestli to nemůže být z uvedených mailů, co uvádíme v hromádkách?

petkasv
14. sep 2012

@alinn tučnáci jsou nádherní, škoda že mám jen tak málo 😖 ale už s na ně těším 🙂

jemi
14. sep 2012

@alinn do kdy potřebuješ vedět ty přebytky? a kdy bude odhaleno překvapení?

argo1
14. sep 2012

Holky nemáte zkušenost s velikostí 170? Dá se použít jako dospělácká?myslíte, že by se dali kalhoty (č. 36) a mikina (č.40) z posledního Ottobre, které jsou max. ve velikosti 170 použít jako dospělácké, pokud dotyčný taky měří cca 170cm. Nebude to moc úzké?

terezita
14. sep 2012

@argo1 mas tam tabulku rozmeru, tak na to jukni a porovnej. ja tu mam jen detske, dospelacke nemam, takze netusim.
vetsinou byvaj ty detske uzsi pres prsa, a pres boky.

veronik77
14. sep 2012

Holky, mám OT - poraďte mi prosím nějaký pěkný film na večer, děkují 🙂

terezita
14. sep 2012

@veronik77 ja byla minuly patek v kine a rozhodne to nebyl film na patecni vecer.. jsem se pak musela jit opit.. 😀 ale jinak byl krasny - divoka stvoreni jiznich krajin..

veronik77
14. sep 2012

@terezita tak to vypadá dobře, ale žel to asi nebude na nejmenovaném serveru ke stažení... ☹

veronik77
14. sep 2012

@terezita ale tohle taky nevypadá špatně http://www.csfd.cz/film/14010-divoka-stvoreni/
a nebo si pustím Fawlty Towers 😀