icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

nika
14. sep 2012

@palosek to nejde odolat, prostě jsou do party 🙂

eustoma
14. sep 2012

Holky nechcete softshell a fleece? mam ho nejako moc moc moc... kupovany v balerine - softshell 308g/m2, uvadzana sirka 150cm (ale ked som to zmerala ma len 148), rubova strana sedy fleece (ten isty odtien ako samotny fleece 316). fleece 250g/m2, obojstranny, sirka 160 cm.

vzornik co mam: https://picasaweb.google.com/jana.psarova/Softs...

latky na Slovensku, ale dojde svokra 28.9. tak by mi to zaniesla do CR. ak by ste chceli pisnite. hned 1.10. by som ho poslala v CR. na Slovensku ho poslem hned. takze na Slovensku postovne vramci SR a v Cechach postovne v ramci CR.

ngvadi
14. sep 2012

dělala jsem soukromou objednávku výplňků a fineribů z mtx, přebytky nabízím dál, poplatky velmi mírné.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj...

anastazieb
14. sep 2012

@kveta007 to je tím zveřejňováním mailu v tabulkách... mně toho teď taky chodí hrozně moc. Trochu pomůže si to odhlásit (v mailu úplně dole bývá malým písmem napsáno odhlásit a odkaz) a snažím se v tabulce nepsat přímo mailovou adresu, ale jen třeba xxxxx(zavináč)seznam.cz

jemi
14. sep 2012

@ngvadi no tak si k tomu mému součtu přidej i ty fineriby 🙂

alinn
14. sep 2012

@anastazieb @kveta007 já se teď kdesi dočetla, že to dělají i hromadné mejly.. a dá se to obejít tak, že odesílatel to pošle sám sobě a ostatní adresy napíše do "skryté kopie"

anastazieb
14. sep 2012

@alinn no prostě všude, kde je na internetu veřejně napsaný tvůj email 😉 Hromadné emaily moc nedosávám, u mně to bude spíš z těch hromadek, protože to vždycky začne jakmile napíšu do tabulky svůj email.

alinn
14. sep 2012

@anastazieb jojo...ale hromadný emaily dostáváš i ohledně těch hromadek ... na mě to začalo útočit aniž bych se do tabulky zapsala 🙄 no ale co mě na tom fakt zaujalo..že dřív mi chodil spam s prapodivnejma jménama...ale teď vypadají vcelku normálně 😀 😎 jojo vše se zdokonaluje

zojec
14. sep 2012

babyy pomoooc... neobjednavala niekto tieto reflexne hviezdy? http://www.vysivka-potisk.cz/engross/eshop/9-1-... dala som kamoske kuk, nech si vyberie, a neviem to v tej tabulke nikde najst :( pls. neposle mi niekto cislo riadku? a to sa uz neda objednat sedy soft??? no do kelu 😖

jemi
14. sep 2012

@alinn
@anastazieb
my máme na tábor hromadný mail přes google groups, prostě jedna mailová adresa a když na ní cokoli, kdokoli pošle, přijde to všem ve skupině, jen to má nevýhodu, že pak chodí hromada mailu a je lehké něco prošvihnout, alle adresy nikdo nevidí

sufik1
14. sep 2012

došila jsem neteři lacláčky a mám z nich radost. Ten medový výplněk vypadá super.

jinak mně žádné spamy nechodí a nebo se mi to dofiltruje... a do hromadek píšu mail normálně...

zojec
14. sep 2012

uz som tie prekliate hviezdy nasla.. 😠 😀

anastazieb
14. sep 2012

@alinn a jó vlastně 😀 Teď na to koukám a nějaký ty emaily taky jdou do spamu, ale asi tak 50 na 50. A koukám, že mi tam spadly i dva maily od Animal 😠

mima2011
14. sep 2012

Holky prosím nemá někdo postradatelných třicet cenťáků hilco úpletu auta v šedé či modré barvě, prokud ano tak mi pisněte IP ....dík

terezita
14. sep 2012

@alinn teda parada!! ti fialovi jsou taky hezci, ale u me vyhrava na plne care ten tyrkys! jsem na to zvedava nazivo! 😉

alinn
14. sep 2012

@terezita můj favorit byl taky tyrkys (proto to byl taky původní návrh 😉 ) ale jak jsem je viděla naživo..tak favorita nemám 🙂 fakt nevím, které bych si vybrala kdybych si vybrat musela

kuna
15. sep 2012

Dobré ráno, zdravím po dovolené. Prolítla jsem posledních pár stran, mohl by mě někdo vzdělat, co se nových hromadek týče? Nejede tu nějaké Wendy či MTX? O zipech vím a absolutně netuším, o čem fialovém to tu @alinn mluví 🙂

kuna
15. sep 2012

@caramilla nevím, jestli jsem to někde nepřehlídla, ale jak jsem ty obyčejné zipy široké? Šlo by to i na mikiny (dětské), nebo to bude jak pěst na oko?

zojec
15. sep 2012

baby mam otazku, nema nahodou niekto kusok bledomodreho softu? tak 20x30? ci taky ani nebol v hromadach? eventuelne by mohol byt tyrkysovy 😉

kuna
15. sep 2012

a ještě další dotazy 🙂

který dům látek má větší výběr záclon, na Vinohradech, nebo na Letné?

a měla jste některá v ruce toto? Je to silnější, nebo jen tričkovina s potiskem?
http://www.dumlatek.cz/teple-uplety/6888-uplet-...

palosek
15. sep 2012

@kuna jj, ale je už objednáno...nevím, jaké to bude s přebytkama...u Wendy to zatím moc nevypadá a mtx se ještě neozval. Když budou, určitě hodím echo 😉

petkasv
15. sep 2012

@kuna a alinn mluví o novém překvápku 🙂 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0An...

mima2011
15. sep 2012

@alinn prosím pošleš mi taky kuk na tučňáky.....a budou přebytky

zabza40
15. sep 2012

@alinn ty tučňáci už jsou všechny zadaný ,nebo je možnost se ještě přidat?

lenasss
15. sep 2012

@mima2011 kuk sem https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0An... jsou úplně luxusní ale dokážete si představit jak by byli krásní černí jako reální na bílém podlkadu? já jsem teda úplně odvařená z těch oranžových a to jsou moji favorité miluji oranžovou barvu 😀

eustoma
15. sep 2012

ty tucnaci su bozi 😉

mima2011
15. sep 2012

@lenasss a
@alinn dík, jsou fakt nádherní a ta fialová, proč já nemám holčičku

lenasss
15. sep 2012

@mima2011 já taky namám holčičku ale nepříjde mi to blbý ani na kluka já je tedy do toho obleču

laeela
15. sep 2012

@zojec já mám asi ten světle tyrkysový, tento:
http://metraz.heureka.cz/softshell-metraz-5000-...
je to ten na obrázku spodní

alinn
15. sep 2012

@mima2011 s těma barvama co je pro kluka a co pro holku je to těžký. Barvy jsem vybírala, tak aby byly neutrální. A myslím, že neutrální jsou (i když samozejmě záleží na tom jak to kdo vidí a co kdo snese 😉 ) A taky záleží na tom s čím se to nakombinuje. 🙂