Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@stassy to je krásná princeznička 😵 😵 😵
@animal teda to mi s tím softem nedělej 😅 😀 já původně chtěla jen pár metříčků a už jsem zase přes 2 litry 😝 😝 ale tu novou kalhotovinu chciiiii 😉
@michamicha no kdybych se tam dneska nekoukla, tak to nevím, psala jsem dneska panímail, že chci vědět skladnost softů a pak jsem na to koukla a šla do kolen a tak jsem si říkala, že vás to zaujme, jsem ráda, že začali rozšiřovat barvy v parametrech 5/10
u mráze mají sametové úplety!!! http://www.dumlatek.cz/teple-uplety/6904-uplet-... jsou moc pěkné a i nějaké teplejší s různými hezkými vzory, zítra okouknu na živo. Určitě by to bylo fajn na mikiny
holky dotaz, z jaké látky (resp. plátna) byste ušili potahy na sedačky do auta? Jen takové potící přehozy pruh látky s tkaničkama. Ale nějak nemůžu vymyslet barvu a vzor, aby to nevypadalo blbě... auto má klasicky vevnitř tmavou a stříbrnou...
@kajark z podobneho strihu som softku sila, ale kedze som nedavala naplety, tak treba predlzit rukavy a spodok bundy, kapucnu som nepodsivala, ale bola tiez so zdvihnutym golierom a je to super, pekne je schovany krk v blbom pocasi. Fotku mam este vo fotaku, ale chystam sa "pochvalit" 🙂
@sufik1 ...jsem viděla...ale mám tam obj. něco jiného...medvídkový flís (a ten už na netu není 😀) a lila http://www.dumlatek.cz/micro-fleece/6992-micro-... ...tož jsem zvědavá, jestli na nás vyšlo...a jestli se tenhle lila nebude žmolkovat...ale za tu cenu .... 😉
A koukni prosím na tohle http://www.dumlatek.cz/teple-uplety/7014-uplet-... ...jaké je to na omak...díky 😉
@schnek Jo jo, taky jsem o něm přemýšlela, je krásnej a příjemnej, měla jsem ho i v ruce. Já bych si ho i pořídila, ale pak jsem si uvědomila, že nesnáším holá záda a ani boky. A hlavně to nesmím kvůli zádům. Holt stáří má svá omezení 😀 😀 😀
@stassy ta je krásnááááááááááááááááá!!!!!!!!!!! Závidím takovou malou krásnou ňuňací berušku 😎
@sufik1 Co je to sametový úplet, prosím tě? Velur? To určo dej vědět, jaký máš dojem, jak je to tlusté a na co se to hodí, vypadá to super! 😉
@petkasv 😉 Já hledala u Zary (babské vzory, takové nic a ty ceny..., v nextu, taky hnus... buď to je stříbrný a škrábavý a nebo jinak hnusný, šátek jak pro starou bábu, to bych si neoblíkla ani já a chtějí za to asi 350 Kč, no, fakt díky... Tu gázu třeba já na sebe moc nemusím, ale na Jasmí to vypadá úplně bombově, až mi jí bylo líto, že jsem jí po bohoslužnách venku nechala na sluníčku letat v šále, páč se mi to strašně líbilo 😀 😀 😀 😀
@schnek No, tak ty záda jsou "delší" než předek🙂))) Pupek z toho poleze obstojně. Mají u Desigualu ještě takovej ten kostkatej modrej kabát, co má stejný střih, ale dlouhý záda, nad tím jsem vážně uvažovala, byl tam k prodeji použitej vel. 44, ale pak jsem si uvědomila, že nemám ráda tmavě modrou a nemám ráda kostku 😀 😀 😀 😀
Takže asi půjdu do černého s těma kolečkama, ale není to 100% ono... možná zůstanu jen u obyč černého prošívaného kabátu, co jsem ulovila na MMB a pořídím k tomu "jen" šálu a kabelku od Desigualu a mohlo by to vypadat suprově 😀 Když kabát od nich, tak aby hýřil barvama a to v téhle kolekci moc žádný nehýří a když hýří, tak to není zase úplně ono a navíc 7 tisíce je 7 tisíc, že 😀

O víkendu jsem trošku pracovala (není nad to, když muž s dítětem a psem odjedou na víkend🙂