Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ježiš vy všichni s těma sotfkama, jenom já mám furt několik metrů softu ve skříni a budla mrzne... bych se nad sebou měla zamyslet :/
já zas uvažuju o pořádně caramelizovaný lamí mikině, že bych objednala, se mi s tim nechce šít, stejně bych car nenapodobila :D
@kuna ; @zojec ; @jieff bože, já se počurala smíchy, ajajaj... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ode dneška se na sebe do zrcadla dívám jen svrchu 😎
Jinak teda ještě ty dudy dělá širokoúhlý objektiv, foceno na 12mm! 😀Takže to fakt to, co je blíž objektivu nechutně, ale fakt nechutně vytáhne!
Zájemkyním objektiv na promofoto na FB půjčím 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Hele, ještě tu budeme všechny za Pamely a nikdo nám neuvěří, že to není silikon 😲 😀 😀 😀
@vdovec moc povedená!
TEDA HOLKY, SE SOFTEM SE JDU ZAHRABAT JÁ, VY JSTE SE OD LONI STRAŠNĚ ZLEPŠILY, SUPER, SMEKÁM!!! Špatnou softku jsem tu neviděla fakt dlouho! Perfekt! 😎 😉
@sufik1 jó, to by se mi taky líbilo, na špeky i na prsa 🙄 Aneb na moje vykojený povislý ani push-upka nepomůže 😠
Jinak holky super výtvory a díky za echo na úplety od Mráze, konečně nějaký i klučičí nepyžamkový 😀 Hned zítra tam nabíhám 😉
já jsem po dokojení prakticky přišla o prsa a jsem spokojená jak nikdy :D to byl můj sen od puberty, mít malý prsa a nemuset nosit podprdu :DDD špek se u mě taky nekoná, akorát lezoucí žebra trochu kazí dojem... ale už sem začala přibírat, heč :D
tak babizny a já jdu spát. mám radost, že jsem dneska získala poslední zápočet z předchozího roku, ale nesmím to zbytečně protahovat, nebo mi to dá ráno budla sežrat... 🙂 brounoc!
@ngvadi to ti závidím, ty prsa... Já jsem měla před těhotenstvím takový normální, ale zvětšily se hrozně, mám je u pasu a když se ohnu, tak mi visí od těla... je to naprostá hrůza ☹ No a o špecích ani nemluvím, po jídle vypadám tak na 7. měsíc. Přitom si myslím, že ten špek není ani tak velkej, spíš nějaký povolený svaly či co, prostě nafouklý břicho 🙄
člověk sem donde večer po šití absolutně nezáživných dospěláckých věcí 😖, teší se na haldu výtvorů a tady si ženský poměřujou kozy 😀
@anastazieb to by mohla byt diastaza priamych brusnych svalov....
hm, to je tema k ranni kave 🙂 . Ja mela pokozi vzdy vetsiho razu, takze jsem letos na jare byla cela nadsena z toho, ze jsem si koupila podprdu velikosti kosicku B. Ted uz zase buji, tak jsem zvedava, co tam bude, az to zbude 🙂. Manzelovi se zmenseni nelibilo, ale o plastice bych mozna zacla uvazovat v pripade, ze by se mi pri chuzi pletly mezi kolena 🙂
@anastazieb moje kamarádka byla na císaří a zůstal jí "špek" jak tomu ona říkala, došla si na chíru myslím a řekli jí že ty svaly se prostě nevrátily na svoje místo a tím pádem to břicho nemůže vypadat normálně, udělali jí plastiku, měsíc nosila takový pás a pohoda, mmch ten pás prý měla nosit hned když se malá narodila,ale to jí jaksi nikdo v porodce neřekl ☹

@kali.kal jj, přesně tak, ten flíz je jako nepropustná vrstva, ale pokud mléko teče hodně, tak propustí 😉