Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@zdeann péřovku jsem nešila, ale lituju tě dopředu, na to bych si netroufla 🙂. Ale obdivuju tě, že se to do toho chceš pustit. Pak určitě vyfoť!
@terezita tento medvídek je fakt nádherný, ještěže nemám Mráze poblíž 🙂 Musím teď vyšít ty metry klasické lamy, co jsem si bezhlavě nakoupila a pro jistotu teď objednala i další od alinn 😝 😀
@lenass taky děkuju za folie. Manžel caramilly kdysi říkal, jestli si objednáváme hromadně papír (když dělala hromadku plnou vliesofixu). Tak u vás to vypadá, že si hromadně objednáváme mikrotenové pytlíky 😀
@kalman hezký, tebe už radši taky nekomentuju, ty to sypeš jak velkovýrobna 😀
@kuna no ja prave kolem toho kytkovaneho modreho krouzila furt na eshopu, ale netroufla jsem si ho objednat, bo jsem ho nevidela na zivo.. 😅
no a teda na vysiti tu mam lamy taky hromadu, ale uz vim, co z ni.. tak se do toho jen pustit.. ale teda ten bordel.. ten bude! jeste ze mamdoma koberec, na ten se to nalepi a nerozlita po celem byte.. 😀
Ahojte, nemate niekto na predaj detske ottobre stihy aalebo nejake ine? vdaka
Já mám růžové lamy taky kvanta... chtěla jsem metr, dostala jsem skoro dvojnásobek... tak taky přenechám... klidně celý kus.
já mam doma růžovou, světle modrou, limetku a hnědou (od každý minimálně 2 metry 😅), z hnědý a limetkový se chystám šít danaiky, ale teda nevim kdy 😅 teď už konečně finišuju s tou softkou pro synovce, zejtra jí budu předávat, tak hodím hned fotky na blog, doufám, že ségra bude spokojená a objedná si další třeba pro malou na jaro 🙂
hm, vypadá to, že s lamou bysme si tu mohly otevřít e-shop 😀 😀 😀
Holky, jdu si pro radu. Kamarádka mě poprosila o jednu "libůstku". Koupila si bederní pás (z neoprénu), jenže si ho nevyzkoušela a je jí moc těsný. Tak ho přinesla s tím, že jestli jí tam nevložím klín (třeba ze softshellu). Jenže mě se do toho nechce moc šmikat. Myslíte, že by to fungovalo i tak, že bych z toho softshellu (asi dvojitě) udělala jakoby extendor na suchý zip? Potřebuje to povolit tak o 5 cm. Díky za tipy, názory.
jupííí, peníze do toho Německa došly v pořádku, takže za cca 2 týdny už budu mít doma štítky s logem 🙂
novinka u Mráze http://www.dumlatek.cz/lemovaci-prouzky/7060-le...
to zas bude peněz 🙂
Tak jsem to nakonec zkusila, když jste nereagovaly a funguje to. Aplikace se na flís dají přižehlit přes pečící papír! Heureka! 😉
holky potřebovala bych poradit.Malej má pořád horečky ale jen 38 víc mu to nestoupne ale je pravda že mu to lítá po šesti hodinách a dneska jsme našli zub,ale horečky má dál,včera kakal dost řídko ale jen dvakrát a dnes tak třikrát řídko může to být od zubů? že by mu lezl ještě nějaký pořád pláče a je dost neklidný a ještě má zánět horních cest dýchacích kašel rýma ale dost škaredé když dostane záchvat zvrací a dusí se než to vše vykašle a vyprská ted už dva dny to je jen jednou denně.Asi půjdem zítre k doktorce a jak poznám že málo pije on teda vypije tak 450ml čaje a UM jestli to můžu taky počítat za tekutiny
@lenasss příznaky mohou být k těm zubům, bývá to tak (průjem, teploty), my teda nic takového neměli. Jo a 450ml si myslím, že ještě je dobré, to mě syn vypije teď ve 2 letech a jsem ráda 🙂 + UM, tak si myslím, že dehydrovaný by být neměl. Ten kašel atd. už je horší, asi ti pak doporučí sirup.
Ahojte maminy,obcas k vam nakuknem a chodim sa inspirovat,ale moje sitie nieje ani zdaleka na takej urovni ako vase 🙂 chcem sa opytat ci uz niekto objednaval z dadky aj na slovensko?Dakujem
@animal má 9kg to by měl vypít teda 900ml 😕 tak to asi vypije když spočítám i UM které je z větší části voda.
@daisyr byli jsem už v pondělí u Dr. a dala mu stoptusin včera se nám zdálo že je to lepší ale ty večerní záchvaty jsou děsivé je mě ho strašně líto ale když mu dám nurofen je na něm vidět za chvíli jak se mu strašně uleví.raději půjdu zítra zase k doktorce a uvidím co nám řekne ale je divné že první zub jsem ani nevěděla že leze a ted toto 🙄 ale nějak bylo nějak bude jen bych se už asi potřebovala vyspat ☹ 😅
@bobet ...nebo tenhle http://www.dumlatek.cz/lemovaci-prouzky/7049-le...
...ještě, že jsem si toho nevšimla dřív... 😀
@macin73 myslim, ze softshellu je na to skoda, ale bude to fungovat, preco nie... Ja som si objednala kus cierneho neoprenu od @ngvadi spolu so sietovinou, ale neviem, nejako asi nestiha, zatial mi nic neposlala. To by som ti potom mohla kus poslat, nebudem ho potrebovat cely, ale len ak mi to pride... 😉 A neopren sa sije paradne.. Som si sama zasivala neopreny. Akurat si myslim, ze by to ten suchy zip nemusel udrzat. No, teda to zavisi, ako moc to bude napasovane...

@terezita no já tuto soví látku žeru 🙂 výtvory krásné, medvídek je určo příjemný, jen ty potisky pro holky :-/