Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70
@sinala diky obema🙂
nakonec jsem to teda nejak strihla a usila...hehe, jeste to prostepuju a dam patentky, ale to jsem enjak nevymyslela, pac je jako oboustranej, tak ted nevim co s tim ☹ a na zavazani je to kratky, teda jde to, ale tezko rict jestli to bude drzet
Nechcete někdo za poštu a velkou Milku na přešití mantinel do potýlky? Délka přes 3metry, původní povlk modří medvídci, ale přetočil se, doma šitý 🙂
MYLLY, MYLLY, MYLLY !!! 😀
pak vyhlásím osobní bankrot já
já zas nestíhám dočítat, tak se zeptám jak tupec - někdo už vyhlásil mylly? a někdo nabízí přebytky lamy? 🙂
@lenasss 😀 😀 😀
Hm, ale superbankrot vyhlásí jen ta, co se nechá vosahávat drahým metroušem, dneska jsem na něj vybrala v bankomatu poslední prachy a připadala jsem si jak ti zoufalci na smrt nemocní lidé, co dají veškeré úspory podvodnému šamanovi... 😠
Jinak kdybyste věděly, jak mě včera večer bylo zle! Sedět nešlo, stát nešlo, ležet nešlo, spát nešlo... a kdyby mi ten hošan nezakázal léky na bolest, tak je as včera večer zoufalstvím spolykám... 😀 Ale tak přemlouvala jsem se, že je to dobré znamení, že se určitě něco v těle děje 😀 😀 😀
@veronik77 hm, tak jasmína, když vleze na můj PC, tak dostane na prdel.... protože už mi jednou málem zlikvidovala data na počítači v 18 měsících. Na můj PC prostě nesmí, sahne na myš a dostane přes ruku 😀 😀 😀. Až bude mít potřebu hrát nějaké blbé hry nebo tak něco a mít svůj PC, tak jí dáme nějaký třeba můj starý, který ať si třeba rozseká sekerou 😀
Před 3 dny mi málem smazala úplně celou kartu ve foťáku, fotky jsem neměla zazálohované od dubna, všechno na kartě, zrovna jsem to ten večer chtěla dělat, připravila si foťák, ona ho sebrala a já jí normálně nechávám si s ním hrát a pak bylo podezřelé ticho, tak kouknu a nekecám! Na displeji otázka "Opravdu chcete zformátovat kartu, všechna data budou nenávratně ztracena" a prstík na "OK" 😀 😀 😀 Bylo to za 0,0000001 vteřiny 12, fakt....
Takže poučení pro nás všechny, že nesmíme nechávat tabulky teda otevřený pro děti? ...
@caramilla z toho si někdo dělá prču.Je to sice smutné ale myslím si že to bylo záměrně.Mě a myslím si že ještě spousty dalších třeba někdo úplně vymazal z tabulky na lemovačky a když byli štítky u tebe tak mi tam taky někdo odmazal.Jsem asi pesimista ale myslím si že to náhoda není ☹
@caramilla abys v tom nebyla sama tak jsem taky v rozkladu, jsem se vcera vymlatila dvakrat na kole 😀 jednou zprava, podruhe zleva a dneska tu sotva lezu.. 😅 a asi z toho mam i lehky otres mozku (jsem se flakla i do hlavy, no nastesti jsem mela helmu 😝) bo dneska siju emmine ruzovo fialovou tuniku.. 😀 😀 😀
a me ditko na pocitac nesmi ani sahnout. koukat jo, ale dotknout se ne. jinak zarvu az se lekne a radsi to neriskuje.. 😅
dělala jsem úklid ve skříni a nabízím nějaké starší látky. Je tam pár jednobarevných úpletů, žluté piké, bavlna, modrý manšestr a ještě cosi, co nedokážu identifikovat 😀 . Tipuju, že jsou tak 15 let staré, žádné wendy, atd. Jsou to takové spíš tlumené a klučičí barvy. Nemám pro ně využití, ale je mi líto je vyhodit. Nabízím zdarma, jen třeba za čokoškovné plus poštovné. Nebudu sem dávat fotky, kdo máte zájem, pošlete mi IP s emailem a fotky pošlu takto.
no poučení pro mě je, že příště nebudou viset odkazy na tabulku na diskuzi a obešlu si všechny mailem a budu vědět, že to dělá nědo z těch co dostali odkaz na tabulku. Takže přespříští odkaz na tabulku dostanou pouze ověřené osoby a šmitec.
Kur aa...... mě blbne KKKKKKK

@lenasss a prý, že nemáš čas 😀 😀 😀 . Mě leží nastříhaný soft pod hromadou prádla 😀 😀 😀 , tak se k němu musím prožehlit 🙂