icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

nika
21. sep 2012

@petkasv by berušky a puntíky jsou skvělé 🙂 sakra nemám prachy, to mně štve jinak bych brala hned.

laeela
21. sep 2012

@katkaela Oliver a Olívia, to je krásný. 🙂

animal
21. sep 2012

@nika tyky se mi líbí 🙂

petkasv
21. sep 2012

@nika
@animal jj jsou krásný 🙂 taky bych je brala hned 🙂 a pro uzavřenou diskuzi jsem taky 🙂

nika
21. sep 2012

uzařená diskuze - souhlas

zojec
21. sep 2012

ja som tiez za uzatvorenu diskusiu... 😉 myslim, ze uz minule ked olproblem s ivuskou sme to zvazovali 😉

ivuska.h
21. sep 2012

@caramilla Vetřelec se vydávat může za koho chce, ale nesmaže ti celou tabulku a navíc se veškeré změny v tabulkách logují, přesně víš, kdo a kdy udělal jakou změnu.

ivuska.h
21. sep 2012

@caramilla Vzorce jako ve smyslu součtů tohle neumí, musíš počkat, až si lidi zapíšou, pak to vyezportuješ do excelu a tam si pak ty vzorce můžeš dělat jak chceš. Základní součty jednotlivých sloupců to ale myslím dělá.

zdeann
21. sep 2012

Jak funguje uzavřená diskuze? Někde jinde? A doufám, že budu schopná se vyznat v uzavřené hromadce 😉 Holkyyyy, já chcu každopádně s Váma do diskuze 🙂

nika
21. sep 2012

moje počiny v poslední době kdy nestíhám, kvalita šití nic moc, fotek ještě horší. 😀 modelka se nehcce fotit tak jen tak.

nika
21. sep 2012

@zdeann uzavřená diskuze jde tu na MK, jedna - zakladatelka povoluje kdo v ní bude. Hromadky mně taky zajímaj, ikdyž ted jen teoreticky, zatím se držím a neutrácím 🙂

animal
21. sep 2012

tak jsem založila soukromou diskuzi, do IP mi pište svůj nick ve formátu s tím zavináčem a já vám povolím přístup 🙂

ivuska.h
21. sep 2012

@sufik1 Jenže bez registrace někde jaksi soukromou diskuzi ani hromadku neuděláš... Diskuze se dá zamčít i tady, ale na ty hromadky pokud vím žádný nástroj krom google docs nebo yahoo použitelný není. Pokud o něčem víš, tak dej vědět.

ivuska.h
21. sep 2012

@zdeann Tady jde udělat uzavřená diskuze, ne? Aspoň a emiminu i na BC to jde, tak předpokládám, že tady taky.

ivuska.h
21. sep 2012

Jsem neměla dočteno 🙂)

lillyzelvicka
21. sep 2012

hele tak jsem jen letmo něco početla a teda to je mazec 😝

katka82
21. sep 2012

Ahojky 🙂
tak jsem to tu jen prolítla a nestačím se divit 😕 to je teda fakt síla,koukám že lidi jsou schopný závidět i nos mezi očima 😖
jinak já nesnídám ,nesvačím,nestihnu to,nestačím 😝 😀 😀 kdybych teď šila 24 hodin denně tak je to furt málo 😀 zrovna jsem dodělala hnědo-tyrkysovou sofku a mam z ní opravdu radost 😵 😵 každá softka je lepší a lepší 😀 tak letím dodělat ještě gatě dokud mládě chrní 😉 pak hodím fotečku už do soukromé diskuse 😉
jo a příští týden jedem na dovču do Ostravy 😉 nebydlí některá z vás poblíž? že bysme zavítali na pokec 😉 😀

lillyzelvicka
21. sep 2012

@katka82 já jsem z Opavy 🙂

lenasss
21. sep 2012

tak z jiného soudku jdemod doktorky a máme antibiotika ať jsem se bránila tomu sebe víc nakonec se mu třeba uleví,nezdá se jí ten kašel strašně se chudáček dusí nic nezabírá.Má pocit že to je mutece černého kašle prý to ted řádí ☹ tak jsem z toho nějaká přešlá,smutná a naštvaná asi vše v jednom no nic jdu si udělat silný kafe a doufám že se brouček aspoň trošku vyspí ☹ ☹

keziah
21. sep 2012

@lenasss ktore dietatko mas chore? prepac, ak si to pisala uz skor, ale bola som dlho mimo a nemam sil docitavat diskusiu 10 dni dozadu. kde ste tu mutaciu chytili?

rebelie
21. sep 2012

Holky, prosím, prosím, nemáte někdo střih na takové to látkové sedátko pro dítě, co se navleče na normální židli? Vím, že to tu někdo šil a ať googlím jak googlím, nemůžu žádný střih najít... Díky.

stassy
21. sep 2012

@petkasv A ty proužky.. 😵 jaaaaj, já ale nic nepotřebuju.. 😀

terezita
21. sep 2012

@stassy a ty male hvezdicky taky nejsou marne.. a taky nic nepotrebuju! 😀

lenasss
21. sep 2012

@keziah právě že to nejmladší ☹

lenasss
21. sep 2012

@terezita @stassy já vám klidně udělám tabulku 😀 😀 😀 když průser tak pořádnej 😀 😀

keziah
21. sep 2012

@lenasss uuuuuha, tak to mate asi riadne drsne ☹ vy ostatni doma ste zdravi? pokial je to nieco ako cierny kasel, tak tym zrejme prejdete vsetci, ale u vacsich deti a dospelych to vraj prebieha vyrazne lahsie. no a aspon budete par rokov imuni 😉 drzim palce, nech to drobcek co najlepsie zvladne

petkasv
21. sep 2012

@stassy jen neříkej, něco se určitě hodí 🙂 já taky nic nechci, očekávám balík od animal, a už musim začít dělat všechno pro mimino 🙂

stassy
21. sep 2012

@terezita Myslíš ty, co jsou na náhledu s tím miminem? To mě docela vyděsilo, tak jsem na to radši ani nekoukala, ale máš pravdu, nevypadá to zle.. 🙂

veronik77
21. sep 2012

@rebelie když už tě tu tak vidím - máš ještě ty knížky s koňmi? Díky