Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
anonymní uživatel 265 pro Def: "Vidím, že vám 1. varování nestačilo, hlavně se nezapomeňte poradit se slepičkami. Váš ŽL rozhodně nestačí na toto podnikání v maloobchodě, nebo si opravdu myslíte, že si dělám legraci?????"
podle mě to je ale někdo, komu asi Def leží v žaludku, protože po ní fakt jde cíleně... boha jeho, jak že její ŽL nestačí, když ho má zřízený přesně na tuhle činnost u svého e-shopu, maloobchod... bože, ty jo, to by mě zajímalo, co za tím je...
mě zatím nic nenapsal/a
@kamishek podle mě je to fakt psychopat... ale nejhorší je, že právě s psychopatama není sranda 😒 dokážou pěkně zavařit... kamarádky kamarádku takhle jeden ve finále zabil... a začínalo to přesně výhrůžkama od anonyma... šlo ale o chala, co ho nechtěla ženská, takže nepředpokládám, že by tu byly mrtvoly z nás, co děláme hromadky, ale prostě tihle lidi jsou fakt nebezpeční....
ad. hromada. Tchýně koupila malýmu bundu a já nutně potřebuju šedý fin/*patent nebo teplákovinu. Nebude zas něco? 😀 😀 😀 😀 😀 Nic se mi k tomu nehodí.... 😢 😢
To nejspíš bude nějakej chudák ublíženej.....třeba si myslel/a, že animal a def. dělají hromady spolu a tak to mázl....
Hlavně se tím nenechte zastrašit, však on pitomec dá pokoj. Ale dejte si do pořádku všechny papíry, neb bych čekala v brzké době kontroly z FÚ a ŽÚ. Ale nebojte se toho, není to nic hrozného, jednu kontrolu jsem už absolvovala a je to v pohodě, pokud nemáte co skrývat.
@caramilla Každému ne, myslela jsem Def a Animal, počítám, že dotyčný nemá v merku všechny, vžydť jich tu byla tuna a jso to malé ryby, proti těmto dvěma. Tak asi se budu těšit na kontrolu i já 😀 Ono je to tak, že úřady mají povinnost prošetřit každý i anonymní podnět, takže pokud ho dotyčný dá, minimálně na pokec na úřadech to bude. Nechci strašit ani uklidňovat, toto jsou reálné informace a není se opravdu čeho bát.

kocky potrebujem poradit. sijem malej taku zateplenu deku. zosivam 2 vrstvy flisu a medzitym je vatelin. ale spodny steh mam akoby volny. to znamena, ze musim na stroji viac dotiahnut alebo povolit? ja moc nesijem, tak neviem... 😅 😅 vdaka 🙂