Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@zabza40 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai...
@ivuska.h no, hele, potvrzuje se stará zkušenost - Nejhorší, co tě může potkat je ambiciozní ješitná ženská...
Jinak jí ale svým způsobem chápu, je to takové to naše staré dobré, co so se tu přeme. Někdo na něco přijde, něco objeví, začne to prodávat a najednou to objeví další a začnou to prodávat levněji a to toho prvního naštve. Takže jo, chápu, taky mě štve, když vidím, že někdo prodává, co já jsem začala. Taky mě štve, že na Fleru prodávají skoro všichni všechnu galanterii za VOC (a to paní nevadí🙂, protože to berou, že se chtějí zbavit přebytků. Taky mě štve, že háčkované čepičky se prodávají za cenu příze a nikdo normální to dělat nemůže. Chápu jí, ale ten způsob komunikace je inteligentní osoby fakt nehodnej. Řekni mi, kdo se sníží k psaní anonymů a vyhrožování?! Vždyť to je fakt jak z detektivky od Agathy... prostě narušená osobnost... Já, když mě něco na Fleru naštve, tak napíšu osobní e-mail, kde konstruktivně vysvětlím co a jak... a ta osoba mě buď pošle do háje a nebo se nějak domluvíme. Ale vždycky víš, kdo s kým jedná...
holky pardon jestli to bude nemístné ale na něco jsem narazila a chci se podělit s @caramilla 😅 😀 http://deti.bazos.cz/inzerat/18509886/KLOKANKA-...
@animal hm, to je právě jejím cílem, víš... ☹
Čím víc o tom přemýšlím, tak tím víc si myslím, že jí máme 😎 Protože konečně jsem pochopila, proč šla hlavně po Def a po Elišce míň, protože měly už před tím kontakt, tak proto. Podle mě je to jasný. Třeba se nám večer podepíše. 😀
Jinak s Terkou ze ŠD jsem se o hromadkách softu bavila a ona říkala,, že to jako konkurenci vysloveně nevnímá, že u ní si objedná, kdo chce soft rychle a hned a u elišky ten, kdo chce levně a objedná si třeba 2 měsíce dopředu. A to je podle mě správný náhled na věc 😉 Postavit to na těch benefitech toho nebo onoho způsobu obchodování...
To je síla 😠 😠 😠
@piecee 😀 😀 😀 hele, já jsem včera objevila leginy s obrovskou, ale fakt obrovskou HK na prd... a jak si je to dítě obleče, tak se ta hlava na pr. ještě roztáhne! Ale už jsem sem ten link nechtěla dávat, že bych moc spamovala a myslely jste si, že se nevěnuju pátrání nebo manželovi 😀 😀 😀 já to najdu, to se pobleješ! 😀
@caramilla soft: no to taky, ale celkově co nemá na zakázku, tak dováží a když už je tady na trhu zavedena, tak nemá smysl na plenkové materiály (krom PULU 🙂 ) dělat hromádky jako to bylo za Járy Klacaka @ivuska.h moc dobře ví, že co si nedotáhly samy, to neměly dokud nezačala Terka.
S potištěnýma úpletama jsme Terce trochu asi do zelí šláply, ale stejně si myslím, že na odbyt ji jdou taky dobře.
@animal
@caramilla Ony ty hromadky jsou fakt o něčem jiném, než e-shop. Musí to z nich být levnější, protože je dlouhá čekačka, riziko, že něco vůbec nebude, organizátorka nemusí investovat, protože má platby předem, nemusí to skladovat x týdnů, nejde do rizika, že se jí to neprodá atd. Ze všech těchto důvodů je při prodeji klasickou cestou marže vyšší. A ty cílové skupiny zákaznic se sice částečně prolínají, ale jinak si myslím, že je prostor pro obojí.
@animal manžel včera totál únava, ale radost měl, asi jsem nikdy neviděla, že by byl tak rád, že je doma 😀 Hodně se těšil na Mínu, já jsem samozřejmě už inventář, že 😀 Všichni si dělali srandu, že mu zešikmily oči 😀
Jako užil si to, jedl hady, žáby, ještěrky a jiný nechutnosti. Jasmíně přivezl na kousání slepičí pařát, že prý to tam děti mají místo lízátka, no, prostě hustý 😀
@ivuska.h no, přesně, to jsem se té krávě snažila vysvětlit v té tabulce. Já prostě, když potřebuju tyrkysovej jednolíc ihned, tak si objednám u batani a neřeším vyšší cenu. Když potřebuju flíz, co mi fakt nezežmolkuje, tak si objednám předraženej u mráze a taky neřeším cenu🙂 A třeba ten slavnej Michal M. - čekací doba je už skoro půl rou (vinou pana milého mráze, který po těhle hromadách fakt šlape, jak může!). Takže na léto jsem stejně musela koupit látky u mráze, pro mě je prostě hrně moc peněz nechat 10 tisíc v látkách, které budu potřebovat za rok:( A ptaky přemýšlím, jestli ta velká sleva na millera byla opravdu náhoda nebo to byla reakce na naší hromadnou objednávku... kdo ví...
@petkasv máš věšteckou kouli? 😀 Něco už má hotovo i nastříháno a něco jí neustále náhodou mráz zapomíná objednávat... Eva si myslí právě, že to už náhoda není, že jí to celé léto zapomene náhodou objednat a objedná to až někdy v zimě, letní látky... ale já do něj nevidím, ale minimálně jednání je hodně hodně neseriozní...
což mě naprosto nedonutí tam nechat každý měsíc všechny své peníze 😀
@caramilla tak to si umím představit hlavně by mě zajímalo na co je ta HK na zadku když dítě si tam nevidí pořádně a je trohu divný aby mu tam koukali ostatní 😀 😀 ješiš to má být zase nějaký sex model nebo co? 😕 paráda oblékat děti jako "šlapky" 😖
@animal já jsem tu HK prostě musela dát..už jen to,že je to šílená klokanka 🤐 vás určitě pobavilo🙂)
@caramilla tak třeba toho má mráz tolik že na objednání nějakýho artiklu navíc zapomene 😝 ne to žertuju, to samozřejmě může dělat naschvál, protože on z toho má miminum, že?
Já už jsem spíš natěšená, to víš mám málo látek doma, navíc já teda tuším co čekáme 🙂 takže musím začít makat 🙂
Dneska už jsme Bětku přesunuli do velké postele a přesun v pohodě 🙂 takže to nejhorší že za námi 🙂
@terezita silene ... hromady tohoto typu nemaji cenu.
@piecee no, asi holcicka jde po ulici a furt spulu prd... aby ji vsichni videli, co tam ma ... no, radsi faktnemyslet... cele ty kalhoty jsou na zvraceni, ja tyhle namalovany rifle na leginach fakt nesnasim 😝
@terezita taky ti tu chybi blici smajlik, co? napiseme petici adminovi, ze kvuli HK a LŠ potřebujeme blicího smajla 😀
@petkasv no, nevím, kdyz prodá pak MM za 100 Kč/m? tak z VOC furt má asi dost... ale budiž, ale to jednání je fakt hrozný. A je dost divné, že látky, co zapomněl objednat, v červenci náhodou naskladnil? Pro evu je neměla a pro svůj šop jo? Jako ano, má na to právo, jasně, ale je to divný přístup...
Jinak já jsem na léto pak koupila samozřejmě normálně u mráze ty samý látky znova, ale už jsou skoro vyšitý, u mě to letí rychle 😀

kde si můžu přečíst co píše anonim?