Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
A proč si toho Millera nakoupíte přímo v USA?
@caramilla Ani na nějakém e-shopu, jako maloobchodním? Nebo to by vyšlo zas až o tolik dráž? Nebo co napsat do Millera, že jste skupina zákaznic a jste velmi nespokojeny s prací pana Mráze a požadujete, aby dodavatel zjednal nápravu? Že jim to tady kazí kšeft, Miller tu není a zákaznice pak kupují konkurenci a blabla.
@caramilla jj, nakupuju za MOC
ale můj postoj v hromadách je na všechno stejný: když je to za levno viz. např. soft tak koupím, když ho vidím na eshopu by mě to ani nenapadlo, že ho potřebuju 😀 😀 😀 I ty nitě, bych jich neměla doma tolik, kdyby stály víc
@animal kdyby to byl zisk, tak to jsem úplně vklidu 😀 😀 😀
@caramilla no já něco takovýho objevila v obchůdku jak je průchod mezi světozorem a františkánskou zahradou, ale už jsem tam delší dobu nešla, tak newvím, jestli to tam ještě je.. No a tahle kočka je tam různými způsoby "odstraňována" co si tak pamatuju, tak byla spláchnutá do záchodu nebo omotaná hadem 😀 (ten had je teda u mě neprůchodnej 😀), ale těch obrázků tam měli hodně 😀
ta cena za millera byla za kousky ve zbytcích.... Taky jsem ulovila.
@dugyna diky, nakoniec som si ani ziadnu patku nevybrala, kracajucu som tam nenasla a aspon si v klude rozmyslim co vlastne potrebujem. poslem ti potom kupon ak sa k nemu dostanem vcas 🙂
z vtc neviem ci budem potrebovat daco, som poriadne este ani posledny balicek nerozbalila 😉 ale ked uz bude tabulka isto tam nieco nahadzem 😀
dobré ráno tak jsem tu víkend nebyla tedy byla ale jen nakouknout a zase jsem šla.Dočítat to nebudu na to nemám 😀 jinak jsem byla taky plodná 😀 😀 jedna čepice z fineribu a nastřihnuto na haremky pro mě 😀 😀 jen nemám střih tak jsou jen od oka a potom se uvidí jo a jedny longies jsou rozpletené ještě jednu nohavici malej může lozit 😀 .Jinak dnes do rána jsme už spali bez kašle už ani nemusíme odsávat tak je to lepší ale ten starší včera začal horečkovat a má rýmu jako trám tak jedem nanovo jen mě uklidněte že to ten mladší když je na atb.zase nechytne to by mě asi odváželi nohama napřed
babyy.... kde moze byt problem.. vcea som sa vynervacila pri stroji a nic nepomahalo a ani som nic neusila :( hornu nit mi dole taha a chlpi :( zvycajne sa pretrhne :( vymenila som vsetko, pnutie nite som skusala horne aj dolne a nic nepomaha :( 3 hodiny v cudu a nic neusite :( :( 😔
@wzorcek kracajucu som kupovala u nas v zv, stala 9€ a som spokojna 😉
@terezita prosím o radu - tady http://www.detskeboty.cz/ mají ceny v obchodě na stejno s e-shopem? jestli se tam mám táhnout s dětmi nebojim změřit nožičku doma 🙂 děkuji děkuji děkuji
Holky potřebuju radu, dělala jste některá mantinel do postýlky? Kupovali jste molitan, nebo jinou výstuhu, potřebuju B. udělat na tu velkou postel a chtěla jsem to pojmout i jako kapsář, a nevim jakou tloušku molitanu? Děkuju 🙂

@caramilla je to zmetek, prostě ☹