Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla Ty seš ale Agáta... Moc šiješ a málo koukáš na kriminálky 🙂 To píše nějaký nas... manžel! Zrovna přitáhl 10kg balík softu z pošty a teď kouká, že Animal má už novou hromadu! ...Tak to nerozdýchal... 😉 😀 😀 😀
@lenasss to je super 🙂
@petkasv to je teda fakt síla! Toto mi doktor říct, tak ho vyměním! Já se vyvolávání bránila zuby nehty a posouvala ho, jak to jen šlo a nakonec jsem mu neunikla, ale to bylo na začátku 43tt a už jsem sama začínala být nejistá. Doufám, že teď druhé půjde ven samo, vyvolávání už nikdy víc! Někteří lidi si fakt myslí, že to je jak objednat se k zubaři, jak píše Car 🙄
@sufik1 hezké, mně se moc líbí ta žirafková, něco podobného musím spáchat na mimi 😉
@crawler teda, dala sis fakt do těla, s tou krosnou jsi fakt dobrá! Já dneska nesla spícího potomka do druhého patra a funěla jsem jak lokomotiva 😀 😀
se v tom nějak přestávám orientovat, o co komu vlastně jde? vždyť je to přece šumák jestli Eliška nakoupí X kilometrů softu a za kolik si ho prodá někomu dalšímu 😅
baby Sk..kto bude mať na starosti platbu za soft..animal?..prosím dajte vedieť..komu poslať..díky..do IP..prosím..lebo forum moc nestiham 😉
a hlásím, že jsem se konečně domydlila s tou kombinézou. Celý večer jsem našívala lem ze spodní strany ručně 😝 Zítra, jen co se dohrnu ze školy, do ní nacvakám druky a hodím fotku 🙂
@medvi11 já ho nepředepírám, jsem taky líná.... 😒
@maly_prcek no, nějaký manžel se slepičím mozkem, stříhacím stolem a pilou 😀 A hlavně bez "dávek"...
Btw. já se dívám na Poirota a Marplovou právě u šití furt dokola 😀
holky měli byste zájem o plyš polar soft?Mám možnost ho mít za 180kč za metr kdyby jste měli zájem písněte mi IP a já když bude zájem udělám tabulku 🙂
@caramilla jo muž asi bude z marsu, nikoho takovýho jako je on neznám, ale zase si cením toho, že má koule na to nosit něco jinýho než všichni!
A ten jednolíc se nesrazí? Nebo aspoň ne nijak výrazně? To praní je fakt opruz..
@mahafi sukně zatím nenosí, ale budu si šít teď z látky od MM, tak uvidíme, jestli po ní taky nezatouží 😀 😀 😀 A mě se náhodou sukně na chlapovi líbí, co třeba Jirka Korn? Celkově mi jeho styl přijde dobrej..
@lucijan tak jsem včera ukázala manželovi ty tvoje kalhoty a hned mi řekl že ani ke psům v tom nepůjde 😀 😀 😀 a když jsem mu říkala jak by mu to strašně slušelo tak mi řekl jestli máme nějakou soutěž kdo z toho svýho udělá většího debila a obleče ho do větší zrůdnosti 😅 je to balík vesnickej.Mě se to třeba strašně líbí ted byl v nějakým pořadu Dolanský a měl ryflové harémky a každý kus z něčeho jiného a strašně mu sekly 😵 já jsem si třeba koupila gumáky a on mi řekl že se mnou nikam do města v tom nepůjde a až to viděl na spoustě ženských tak teprve uznal že je to asi dobré 😀 😀 😀 😀
@beky52 wzorcek má na starosti
konverzace s anonymem je fakt čím dál vtipnější 😀 😀 😀 😀
@lucijan pletla jsem jeden celý večer u televize a včera skoro celý den když si děti pěkně hráli nebo spaly a jinak výsledek je ten že nám padají v pase a ještě jsem udělala krátký sed ale to už předělávat nebudu do pasu dám gumu nebo šnůrku a na doma budou dobrý 😀 😀 😀 ale mě přijde že za tu práci to stojí ty děti mají v tom pleteném takový sexy zadek 😀 😀 😀 😀
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq... tady je tabulka jestli se nazbírá bude pokud ne nevadí 😀 😀
@lucijan 😀 😀 😀 Hele , můj manžel svým zůsobem taky nosí to, co nikdo jiný. On nosí 100 let stejný trika, nerozlišuje na ty do práce a ty do garáže, takže jde do práce /mezi studentky na VŠ!) v tričku s dírou, flekem od barvy, zmuchlané nebo se šíleným obrázkem.... Rifle, co mají prasklo v rozkroku (a fakt to není záměr🙂 atp.
@lenasss u tvého příspěvku jsem se zase smála nahlas. Tvůj manžel reagoval tak, jak ten můj, Já jsem teda ale hrozná, já bych mi nikdy nic z toho, co si tu píšeme a ukazujeme, neukázala! Fakt nikdy. Když přijde domů a má tendenci koukat přes rameno, kam čučím, tak MK zavírám... já nevím, no, asi bych měla pocit, že si mě už do smrti nebude vážit 😀 😀 😀 Jeho slavný rýpání "no jo, maminka nemá čas, holky z internetu nepočkaj".... 😀
@lucijan Ty longiesky jsou absolutně skvělý! Já bych tohle neupletla za celej život... ☹
@lenasss prosím tě, a co je to wellsoft plyš? To, co přišlo od animal teď, nebo co zase objednáváte, vy baby!? 😠

@laeela P.S. je dobrý 😀