Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla díkes 😉
a co štítek "ušito doma" ?
hele, tak zase v té tabulce už někdo škodí? hodinu po spuštění? Někdo smazal celý řádek s tou cedulkou "vyrobeno od maminky"..... je to vůbec možný???????????????????????????
Holky, jdu sem trochu lobovat. Nechce se někdo přidat k potisku č. 8 modrá farma????? Jsme kousek od naplnění minima!!! PROSÍÍÍÍÍMMMM!!!! Každý čtvereček se počítá! 😀
holky prosím odkaz na FM 🙂
zběžně jsem vás prolítla.... dopodrobna nečtu 🙂
ŠTÍTKY: taky bych ráda pár domácích štítků "vyrobila mamka" úplně úžasné je, jak kdo to tady má???? BY MAMMA to je fakt pěkné, ale to by nešlo šlapat do zelí tak něco prostě vymyslet no
Uzavřená diskuze - ta se netýká jen hromádek ale bylo to myšleno hlavně přesun odsud do uzavřené komunity. Přes IP si pište o povolení k přístupu.
@animal made by mamma má Rina na blogu... http://rinna-made-by-mama.blogspot.cz/ jenže to bude vždycky něčemu podobný. Co "ušito s láskou" nebo tak něco
@ucitelka70 mikča s medvídkama krásná na netu by mě ten flees nezaujal ale takle ušitá mikča je super🙂 prosím prosím chtěla jsem se zeptat kde jsi koupila ty náplety na rukávy a spodek mikči?přesně takové bych potřebovala muži na bundu ale nemůžu nikde najít:( děkujiii🙂 btw:děkuji za tip na karneval masky jsou uplně skvělý 🙂) jsem se u toho pobavila
Holky odpoledne nebo večer budu objednávat tu wendy, nechcete ještě někdo něco. Patent chili je v akci a je to barva ladící k cihlovému softu z Čiperky. Je maličko víc do hněda, ale jde to k sobě. Amarant by měl jít k t-mobilové a cyklámenové/fuchsiové.
ad štítky: BY MAMMA je fakt úžasný 🙂 ale když už to někdo používá, tak by to bylo nefér.... a co BY MUMMY ?😉
ŠTÍTKY "vyrobeno s láskou" se mi taky moc líbí 🙂 mám z FM tyto http://www.farbenmix.de/shop/Webetiketten/Craft... a moc se mi líbí kdyby bylo napsané česky a u toho taky třeba decentní srdíčko myslím,že by to bylo fajn
@veronik77 pěkné 😎
@stassy no, právě to jsem tu psala. Že když šiju na přání přesně velikost, co paní potřebuje, tak právě je přesně mezi a nemám tam, co dát, tak že já bych potřebovala ty velikosti mezi, opačně než to bylo minule. Ale jestli to většině vadí a lépe by to vzala opačně, jak to bylo minule, tak no problem, jen já se nepřidám. A nebo udělat 2 verze 😀

@caramilla bych potřebovala ještě i větší velikost než je 134, můžu si to tam přidat sama nebo to uděláš ty?