Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
mě by se líbilo : Od maminky a nějaký malý obrázek (velikost po přeložení cca 3x1,5cm)
Neskúšali ste niekedy niekto ako fungujú také tie detské razítka (napr. http://www.detskepeciatky.sk/zvieratka/safari) aj na látku, napr. nejaký hladký jersey? Keď sa razítko potrie farbou na textil, či sa to otlačí pekne a ako to drží...?
@jemi já ty stejné botičky šila loni a ani jsem boty nekupovala, až chodila. Na sněhu jsem je teda nezkoušela, ale na normální provoz byly super. Pro malé dítě mám ráda mikiny na zip, furt jí bylo horko, zima...
@komisakpd ségra teď kupovala Britax Evolva a je spokojená, já zkušenost nemám
@caramilla to je hustý, s tou kamarádkou a sedačkou! Já jsem taky pro bezpečnost, takže jsem v okolí za exota, který vozí téměř dvouleté dítě v protisměru
@terezita díky za odkaz, hned na to mrknu
@jancasoch to tricko je nádherný!
dal doctu pozdeji....
@piecee miesto patentov som dala límeček z moraviatexu
A muzete mi nekdo prosim hodit odkaz, kde to objednavate? Diky 🙂
A mně by se zas ten štítek líbil přehýbací do švu (jako ten z FM), než našívací velký 🤐
@jancasoch úplne fantastické....... takže návod na límeček by si mohla podrobne popísať, aj pre ostatné.... 😉
Jezismarja holky, to je slozite 🙂
Asi to nepochopim 😀
Takze kdybych chtela svoje slovicko, tak musim vzit 1000ks a stalo by to 2000? Jejda, mensi mnozstvi nejde jo? A co tedy jeste za slova budete nechavat? Brala bych urcite to - ceska rucni vyroba - to pak bude v kolika kusech?
@crawler mně tam přihoď 3, původně jsem je chtěla, ale když tam bylo málo zájemců, tak jsem to umázla v domnění, že to stejně neobjednáš 😅
@ucitelka70 pokusím se to nafotit, až bych šila další tričko, materiálu mám dost 🙂 času minimum ☹ chjo
@michamicha supéér! už jsme kousek od minima 🙂snad to dáme, když už za to tak lobuju 😀
určitě lepší všívací štítek

já psala na vánoce na papírové cedulky, co jsem navazovala na dárky "handmade with love", mě se to líbí, ale na Fleru to asi taky dost frčí... nicméně to je taková obecná větiška, vykrádačka to nebude....