icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

jancasoch
27. sep 2012

@animal ty nažehlovačky vypadají super, hlavně ta sova je naprosto úžasná, měla jsem si jich vzít víc ☹

animal
27. sep 2012

@piecee mě se líbí ten 4lístek, ale za mě ne nápis s láskou

animal
27. sep 2012

@jancasoch něco budu mít ještě na shop, tak si budeš moc kdyžtak ještě dopřidat

jancasoch
27. sep 2012

@animal bezva, to bych moc ráda, vzala jsem ji jen dvě, ale když je vidím, jsem nadšená, na tom oblečení to toiž pak vypadá úplně jinak než jen ten obrázek.

animal
27. sep 2012

@jancasoch mě štve, že vzorky mi přišly jenom v modré barvě :-/ jsem myslela, že od každé barvy něco

jancasoch
27. sep 2012

@animal já jsem si právě ty sovy objednala fialové a líbí se mi i ty modré
to je škoda, že ti poslali jen ty modré ☹ jsem na ně na všechny fakt zvědavá

bordino
27. sep 2012

caramilla, červenám se :D Ale díky za reklamu, konečně jsi mě přiměla vystoupit z ilegality :D rebelie, pokud o ní vážně uvažuješ, tak mě to velmi těší a pokkud jsi z Prahy, můžeš vyzkoušet. A klidně jí můžu ušít i z podgaučové zásoby :D

petkasv
27. sep 2012

@stassy jj myslím tyhle, ale ty asi nebudeš chtít autíčka na výměnu?

monr
27. sep 2012

@bordino vitaj aj tu, vidím, že sa tu zbieha kopec ľudí z nd, to je super 🙂

petkasv
27. sep 2012

@animal Eli jsou krásné 🙂 už se na ně těším 🙂

bordino
27. sep 2012

Ono je to tu nakažlivé, prudce. Chudinky děti 😀

jemi
27. sep 2012

@piecee mě se to Vyrobila mama nelíbí, to mi přijde lepší to Od maminky (ale návrhy jsou povedené)

lolelole
27. sep 2012

nazdárek ženy, tak jsem ráda, že se návrhy líbi 🙂 Pokud někdo chcete můžete udělat "hlasovací" tabulku který návrh by jsme případně vybrali (Tedy pokud se nebude měnit tá druhá část by mother) Já tabulky fakt nezvládam ☹
Jinak kdyby se dělalo nějaký jiný slovní spojení, tak zkusme nejdříve udělat "hlasování " jaké se líbi nejvíce a až pak spácham nějaké návrhy s finálním výběrem 😉 Co vy na to ?

lolelole
27. sep 2012

@caramilla mě se taky nejvíce líbi ten první s bublinou - klidně i pro mimča - mně se ten babypunk styl líbi 😅

jancasoch
27. sep 2012

@lolelole mě se líbí také ten první a klidně i pro mimčo

mahafi
27. sep 2012

Ještě mě napadlo ke štítkům.. ale nevím, jestli to už nepadlo 😅 "cool... handmade" nebo "handmade.. kámo" není to ale moc originální, jen jsem spojila dva návrhy do jednoho 😀.
@lolelole návrhy fakt krásný 🙂, mně se to cool.. líbí taky i pro mimčo 🙂. a ten první nebo pak opicový (já jsem na ty opice zatížená 😀)

vevercam
27. sep 2012

také hlasuji pro cool .. by mother bublinový nebo opicový 🙂 a pak také pro handmade ... with LOVE 🙂

sinala
27. sep 2012

@caramilla a hodílas by mi tabulku, že bych se podívala, zda by se mi něco nehodilo 🙂

alinn
27. sep 2012

@mahafi "handmade.. kámo" to zní dobře 😀 a je to neutrální 🙂 pro malé, velké i cizí

sinala
27. sep 2012

@caramilla vy tu vždycky hodíte nějaké téma, o kterém vůbec nevím nic a zas mám co hledat na googlu 😀 😀 😀 a ještě začnu litovat, že u mám dítě mimo 😀 😀 😀 . To abych měla ještě jedno, abych to mohla vyzkoušet 😀 😀 😀

mahafi
27. sep 2012

@alinn taky si v tom umím představit malý i velký dítě.. no a na manželovi by to bylo taky super 😀

olcab
27. sep 2012

Ahoj holky mám dotaz,když šijete nějaký obleček pro prcka,kreslíte si šablonu na nějaký papír?Případně jaký a kde se dá sehnat? 🙂 díky

katka_brno
27. sep 2012

Zdravím, já nešiju, neumím to a tak bych měla dotaz popř. prosbu. Šly by ušít tréninkové kalhotky? Pokud ano ušila byste mi je některá?Potřebuju na 6-9kg (neexistence na trhu). Pište do IP. Díky moc

petkasv
27. sep 2012
caramilla
27. sep 2012

@sinala na wendy?
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...
Já mám 3 tabulky, tak nevím, kterou chceš 😀 😀 😀 Budu objednávat fakt už dneska někdy, zatím jsem se k tomu nedostala. Jen je uzamčená pro editaci, povolení je na -email.
@mahafi cool ... handmade se mi líbí!

caramilla
27. sep 2012

@bordino no, já si říkala, že tě třeba vzbudím, spící princezno! 😀 😀 😀 😀 Wow, to jsem ráda, že se tak stalo... Mě to baví, mluvit k někomu, kdo vím, že tam někde je, ale není 😀 😀 😀 😀

A hlavně @rebelie si jí neobjednávem přes Fler, to jsem ti chtěla napsat, abys to měla levnější, tak se holky domluvte mezi sebou 😀

caramilla
27. sep 2012

@stassy já v ruce měla jen batani, ten je super, doporučuju. mylly jsem si zrušila, protože ta cena mě k tomu přemluvila 😀 Takže obé jsem v ruce neměla a batani doporučuju, asi tak...

lolelole
27. sep 2012

jinak mě ještě napadlo k tomu cool by mother - že i kdyby to bylo na věci šité na zakázku tak by to asi nevadilo. Stejně oblečení pořizují maminky, tak se to dá pochopit i tak, že maminka i když přímo neušila, tak to pořídila a to se taky počíta 😉

sinala
27. sep 2012

@caramilla jo na wendy,dík, myslela jsem, že dorovnám, ale všechno mám 😀 😀 😀