Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
caramilla, červenám se :D Ale díky za reklamu, konečně jsi mě přiměla vystoupit z ilegality :D rebelie, pokud o ní vážně uvažuješ, tak mě to velmi těší a pokkud jsi z Prahy, můžeš vyzkoušet. A klidně jí můžu ušít i z podgaučové zásoby :D
@stassy nebo tu mám tyhle http://www.produktservis.com/images/katalog/450...
a tyhle http://www.produktservis.com/images/katalog/609...
Ono je to tu nakažlivé, prudce. Chudinky děti 😀
nazdárek ženy, tak jsem ráda, že se návrhy líbi 🙂 Pokud někdo chcete můžete udělat "hlasovací" tabulku který návrh by jsme případně vybrali (Tedy pokud se nebude měnit tá druhá část by mother) Já tabulky fakt nezvládam ☹
Jinak kdyby se dělalo nějaký jiný slovní spojení, tak zkusme nejdříve udělat "hlasování " jaké se líbi nejvíce a až pak spácham nějaké návrhy s finálním výběrem 😉 Co vy na to ?
Ještě mě napadlo ke štítkům.. ale nevím, jestli to už nepadlo 😅 "cool... handmade" nebo "handmade.. kámo" není to ale moc originální, jen jsem spojila dva návrhy do jednoho 😀.
@lolelole návrhy fakt krásný 🙂, mně se to cool.. líbí taky i pro mimčo 🙂. a ten první nebo pak opicový (já jsem na ty opice zatížená 😀)
také hlasuji pro cool .. by mother bublinový nebo opicový 🙂 a pak také pro handmade ... with LOVE 🙂
Ahoj holky mám dotaz,když šijete nějaký obleček pro prcka,kreslíte si šablonu na nějaký papír?Případně jaký a kde se dá sehnat? 🙂 díky
Zdravím, já nešiju, neumím to a tak bych měla dotaz popř. prosbu. Šly by ušít tréninkové kalhotky? Pokud ano ušila byste mi je některá?Potřebuju na 6-9kg (neexistence na trhu). Pište do IP. Díky moc
@sinala na wendy?
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...
Já mám 3 tabulky, tak nevím, kterou chceš 😀 😀 😀 Budu objednávat fakt už dneska někdy, zatím jsem se k tomu nedostala. Jen je uzamčená pro editaci, povolení je na -email.
@mahafi cool ... handmade se mi líbí!
@bordino no, já si říkala, že tě třeba vzbudím, spící princezno! 😀 😀 😀 😀 Wow, to jsem ráda, že se tak stalo... Mě to baví, mluvit k někomu, kdo vím, že tam někde je, ale není 😀 😀 😀 😀
A hlavně @rebelie si jí neobjednávem přes Fler, to jsem ti chtěla napsat, abys to měla levnější, tak se holky domluvte mezi sebou 😀
jinak mě ještě napadlo k tomu cool by mother - že i kdyby to bylo na věci šité na zakázku tak by to asi nevadilo. Stejně oblečení pořizují maminky, tak se to dá pochopit i tak, že maminka i když přímo neušila, tak to pořídila a to se taky počíta 😉

@animal ty nažehlovačky vypadají super, hlavně ta sova je naprosto úžasná, měla jsem si jich vzít víc ☹