icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

crawler
28. sep 2012

@jam3 jde - já mám elektronického brothera /ds 120/ a je to fakt nejlepší dvoujehla, co jsem kdy měla!

caramilla
28. sep 2012

@veronik77 vetsina tech navrhu je z jedne strany text a z druhe pokracovani, tzn. vse jednom smerem. Tedy jestli nejsem uplny debil ja...

jemi
28. sep 2012

Holky grafičky, můžete zpracovat ještě Mamafakturu? Díky, tyhle co jsou doposud mě nějak extra nezaujali (jako na malé miminko...)

caramilla
28. sep 2012

@jemi chtělo by to něco lehkého, svižného, moderního a vtipného 😉

caramilla
28. sep 2012

tak do tabulky doplněny verze se slogany a můžete si napsat počty k verzím, co se vám líbí, protože nicky nic neznamenají, ukáže se na číslech🙂

Můžete si vzít od každého 10.

Jé, já vlastně nenapsala do podmínek, že minimum je 10 ks/osoba/artikl 😀

Ještě by to chtělo, podle mě, něco takového "pro chlapy"... hodně univerzálního... to kámo je podle mě moc pro teenagery, ne?

veronik77
28. sep 2012

@caramilla a co je chlap jiného, než puberťák? 😀 😀 😀

zikie
28. sep 2012

Mě napadlo pro chlapy/ puber´táky COOL... tohle má koule 🙂

veronik77
28. sep 2012

@zikie hm, ideální cedulka pro mého m je žádná cedulka - dnes jsem vyprávěla o našich úžasných sloganech, tak jen vrťel hlavou, proč to chci cpát na oblečení, když to neprodávám... 😒

veronik77
28. sep 2012

@caramilla já myslela, že se to ještě upraví - abych jako to cool i by mother mohla našít do lemu čepice ve předu - jako to máš ty... chápu to dobře? já už mám dnes omezenou myšlenkovou kapacitu 😵

katkaela
28. sep 2012

Ja si vobec neviem vybrať ktorú alternatívu z tých štítkov. Povodne som bola za "vyrobila mama...s láskou", ale teraz už neviem....A všimla som si, že zmizli všetky hlasy k tomuto návrhu (vrátane mojho). Asi sa nakoniec prisposobim vačšine, takže zatial nehlasujem 🙂 Ale už sa mi vyrába razítko s vlastným logom a budem si teda štítky raziť sama, to je asi univerzálne použitelné 🙂

katkaela
28. sep 2012

@veronik77 tak to moj manžel bol tým nápadom celkom nadšený

stassy
28. sep 2012

@evaon Ta softová souprava je naprosto luxusní! 😵 Co máš za střih na bundu, prosím? Ta se mi tuze líbí.. 😀

animal
28. sep 2012

jinak já bych brala ty štítky i v provedení černá stuha, protože na některé barvě oblečení to moc křičí ta bílá 🙂
já stále lobuju za mamafakturu, z obrázků se mi nejvíce líbí opička 🙂

zikie
28. sep 2012

nebo mamafaktura- testováno na lidech 🙂

ivuska.h
28. sep 2012

Mě se nejvíc líbí Mamafaktura, to Cool by mother mi vadí tou angličtinou... Já bych to fakt ráda česky.

caramilla
28. sep 2012

@ivuska.h no, tak hlasuj pro vyrobila matka ... kámo 😎

petkasv
28. sep 2012

Mě by se taky líbila Mamafaktura, a k tomu nějaký obrázek 🙂 v objednávce vede teda suveréně cool s obláčkem a ten se mi nelíbí 😖

boudova
28. sep 2012

Mi ten obláček příde blbej pro ten typ štítku, přeložení, ten obláček vlastně nebude vidět, ne? nebo to chápu blbě?

caramilla
28. sep 2012

@boudova jj, taky jsem nad tím přemýšlela

ivuska.h
28. sep 2012

@caramilla To se mi nelíbí...

terezita
28. sep 2012

@caramilla vyrobila matka ... kamo se mi taky libi. a mamafaktura taky 😀
jeeje, aby zas nekomu nevadilo, ze si tu delame stitky!! 😅 😀

petkasv
28. sep 2012

jinak dneska nás tatínek výtahl do Milovic - Zábavní park Mirakulum - navrhl ho můj brácha, tak už jsme museli vyrazit 🙂 pár foteček 🙂 jo a Bětky nová vesta a mikina, mikinu jsem odpoledne dodělala 🙂

mima2011
28. sep 2012

tak jsem vás konečně dočetla a z těch návrhů se mi líbí Mamafaktura, to se povedlo

petkasv
28. sep 2012

Naše typická Bětuška 🙂 detail mikiny 🙂

ucitelka70
28. sep 2012

@petkasv jaj, tá vaša alžbetka je hrozne zlatá, je len o 3 mesiace staršia ako Alex a má plnú pusu zubov, teda my máme len sedem..... ináč vyzerajú tie deti bez zubov, také malinké sa mi zdá.... a zábava bola v plnom prúde ako vidím, super....

že my nič také nemáme, aká škoda.. a už aj hovorí dačo?

evaon
28. sep 2012

@stassy Dakujem, ale ja prave ze skoro ziadne strihy doma nemam. Sila som to tak, ze som zobrala 3 existujuce mikiny a upravovala, upravovala.....a nadavala 😉

petkasv
28. sep 2012

@ucitelka70 děkuju 🙂 zubů má plnou hubičku 🙂 má až po první stoličky 🙂 a je děsně ukecaná, hrozně opakuje, takže neustále slyšíme POĎ, HONEM, když vynadám psovi tak to taky opakuje ☹ nedávno jsem na něj křičela, že je čudla a Bětka hned Tudla, tudla 🙂 od tý doby mu jinak neřekne 🙂
My tu takových parků máme víc, jeden je přímo u nás Šťastná země a druhý je kousek od Prahy, to je to Mirakulum, je to chlouba mého bráchy 🙂

petkasv
28. sep 2012

@caramilla a nezkusí někdo udělat nějakou grafiku na to Mamafaktura?

beky52
28. sep 2012

@bordino užastné kusky..tá posledná mi fakt vyrazila dych..nemáš strih?..a s čím si lemovala?? 🙂

bordino
28. sep 2012

Kurňa mě to šití dneska nejde, mám tempo raněného šneka, všechno pářu, na přišití jednoho krytí zipu jsem zlomila 5!! jehel... kapuce je na vyhození.... @caramilla, žes mě nakazila zmetkovitostí? 😀