Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Holky grafičky, můžete zpracovat ještě Mamafakturu? Díky, tyhle co jsou doposud mě nějak extra nezaujali (jako na malé miminko...)
tak do tabulky doplněny verze se slogany a můžete si napsat počty k verzím, co se vám líbí, protože nicky nic neznamenají, ukáže se na číslech🙂
Můžete si vzít od každého 10.
Jé, já vlastně nenapsala do podmínek, že minimum je 10 ks/osoba/artikl 😀
Ještě by to chtělo, podle mě, něco takového "pro chlapy"... hodně univerzálního... to kámo je podle mě moc pro teenagery, ne?
Mě napadlo pro chlapy/ puber´táky COOL... tohle má koule 🙂
Ja si vobec neviem vybrať ktorú alternatívu z tých štítkov. Povodne som bola za "vyrobila mama...s láskou", ale teraz už neviem....A všimla som si, že zmizli všetky hlasy k tomuto návrhu (vrátane mojho). Asi sa nakoniec prisposobim vačšine, takže zatial nehlasujem 🙂 Ale už sa mi vyrába razítko s vlastným logom a budem si teda štítky raziť sama, to je asi univerzálne použitelné 🙂
jinak já bych brala ty štítky i v provedení černá stuha, protože na některé barvě oblečení to moc křičí ta bílá 🙂
já stále lobuju za mamafakturu, z obrázků se mi nejvíce líbí opička 🙂
nebo mamafaktura- testováno na lidech 🙂
Mě se nejvíc líbí Mamafaktura, to Cool by mother mi vadí tou angličtinou... Já bych to fakt ráda česky.
Mě by se taky líbila Mamafaktura, a k tomu nějaký obrázek 🙂 v objednávce vede teda suveréně cool s obláčkem a ten se mi nelíbí 😖
Mi ten obláček příde blbej pro ten typ štítku, přeložení, ten obláček vlastně nebude vidět, ne? nebo to chápu blbě?
tak jsem vás konečně dočetla a z těch návrhů se mi líbí Mamafaktura, to se povedlo
@petkasv jaj, tá vaša alžbetka je hrozne zlatá, je len o 3 mesiace staršia ako Alex a má plnú pusu zubov, teda my máme len sedem..... ináč vyzerajú tie deti bez zubov, také malinké sa mi zdá.... a zábava bola v plnom prúde ako vidím, super....
že my nič také nemáme, aká škoda.. a už aj hovorí dačo?
@ucitelka70 děkuju 🙂 zubů má plnou hubičku 🙂 má až po první stoličky 🙂 a je děsně ukecaná, hrozně opakuje, takže neustále slyšíme POĎ, HONEM, když vynadám psovi tak to taky opakuje ☹ nedávno jsem na něj křičela, že je čudla a Bětka hned Tudla, tudla 🙂 od tý doby mu jinak neřekne 🙂
My tu takových parků máme víc, jeden je přímo u nás Šťastná země a druhý je kousek od Prahy, to je to Mirakulum, je to chlouba mého bráchy 🙂

@jam3 jde - já mám elektronického brothera /ds 120/ a je to fakt nejlepší dvoujehla, co jsem kdy měla!