Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla děkuji - zatím jsem v pohodě - ale já jsem díkybohu měla bezblicí těhu i s Kvidem 😝
zkusím ještě na té Ladiho verzi popracovat zda by nešlo nějak snížit počet barev ale až zítra.
No a klobouček a mašlička se mi taky pořád líbí. Jsem fakt zvědavá které nášivky se nakonec budu realizovat...
a k logům - knoflíky mi trochu připomínají koláče, šoupla bych tam třeba nit, jak je u toho ...kámo...
manželův návrh hezký, taky se přimlouvám za linky v A
@aideen Ja som na pletenie našla dobré návody na http://www.garnstudio.com/lang/cz/category.php?.... Treba to prelúskať.
@lolelole mne sa páči tá vrianta HH dvojfarebná zeleno-modrá, kedy je polovica textu jednou farbou a druhá inou. Je to také usporiadané, dobre čitateľné a pekne farebné. Može sa prípadne skúsiť aj iná kombinácia farieb. Napr. tá červeno-zelená...ale to už asi moc vymýšlam...sorry 😀
@lillyzelvicka jééé, výborný nápad 🙂
@ucitelka70 děkuji za odkaz na hrocha je vážně super a ani není tak těžký jak se na první pohled zdálo 🙂
@katkaela jj, přesně, že si bude lovit rybky a nebo budou putovat po ryblíčku. Už jsem měla sklízení hroznů 😎 Ono je to super, zabaví to, když se třeba čeká fronta nebo u doktora, ale podle mě nevýhoda, že se to může poztrácet... za ty prachy 😀
Šila jsem bundu s traktorem a ten chlapeček si s ním fakt hrozně vyhrál...
@zikie 😀

holky nádherně šijete, nestíhám Vás dočítat tak aspoň prolítávám fotky a házím líbiky 😀
jsem taky drobet něco pošila, mám dilema s týpím 😀 konečně jsem sehnala tyčky, ale týpí mělo původně stát tam co mám teď šicí koutek, jenže tam mám ten šicí koutek - věc velmi důležitá že 😀 tak nám týpí asi bude strašit v prostředku obýváku 😀