Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lolelole ty štítky mama factory jsou dokonalé, asi opravdu lepší naž ta mamafaktura,
ten manželův návrh je perfektní, ale chvilku mi trvalo rozluštit ten cikcak, tak jak už tu padlo asi opravdu doplnit ty čárky do A.
@caramilla ten komplet je perfektní, to by mě zajímalo co by na to řekl dědeček, vášnivý rybář, kdyby v tom malý přišel...anebo ještě lépe, že by to nosil dědeček... 😀
@lolelole hlasovala bych za provedení mama factory ve stylu tvého muže 🙂
a ptám se - používáte na zateplení zimních věcí vatelín? jakej? všechno mi přijde moc tlustý nebo neforemný, máte tip na nějakej tenkej a měkkej? fajn byl ten bavlněnej, co jsem dávala do kombinézy, ale kdybych to měla koupit za plnou cenu a pro všechny, tak krachneme 😅
@zikie no, tahle zákaznice říkala, že by chtěla traktůrek, aby byl sundavací jako mašinka, cojsem šila před tím. A pak říkala "my máme vinici" a já na to "no, tak to teda ne, hrozny já nevyšívám, to fakt ne" a pak mi to nedalo 😀 😀 😀 Takže ten chlapeček je ještě právě k tomu malej vinař, proto mě to napadlo 😉
@evinka přesně, souhlas. Taky jsem si to včera uvědomila, že mi tam hrozně leží na očích ta "faktúra" 😀 Factory je absolutně dokonalý! Taky se mi to mnohem víc líbí.
Jen s těma čárkama v A zase přemejšlim, že to pak nebude vypadat jako ten cikcak, ne... 😝 Nebute to už tak hezký a jednoduchý, ale třeba na něco přijdou 😀
Ale bez nich to zase nikdo nepochopí ☹
@jancasoch 😀 😀 😀 No, co by tomu řekli rybáři kolegové, kdyby tma v rybí bundě nakráčel, dědeček? To by bylo asi rovnou na rychlou, co? 😀 😀 😀 😀
čárky v A - co udělat ty A užší? že by ta vlnovka nebyla pravidelná. Ale nejsem si jistá, jestli by to bypadalo dobře
ha ha ha, tohle mi poslal dneska můj muž
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/280257-...
holky prosím kdyby jste některá vyhazovala flees kousky aspoň tedy aby tam bylo tak 20cm na 20cm ráda bych odkoupila děkuji
tedy flees já mám ale nechce se mi do něj stříhat 😖 kdyby to vypadalo blbě zničím materiál třeba na dvě mikiny 😅
Baby, poradte nejaky dobry obchod na "smrncovne gombiky ". Co som nasla tak nic moc 😖 Take su bez napadu...
@lenasss je bezva a ty tiež....
Jinak já fakt nestíhám dočítat a děsně mě to štve... asi bych se měla zamyslet, jestli není něco špatně. Asi si dám týden bez internetu jako odvykací kúru 😨
@evaon ty asi hledáš sk? Já chodím tady:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=765628

ke štítkům - moc se mi graficky líbí oba návrhy od Lolelole - jak její, tak od manžela. Ale víc se mi líbí nápis Mama factory, než mama faktura. Jak je to dělaný, tak mě tam moc bije do očí ta Faktura. Nepřijdě mi to jako "mama dílna", ale jako "mama zaplať"