Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lillyzelvicka odpadnem, ze rychlovka... Uplne designova rodinka... 😅
@lolelole ahoj, my mame tuto http://www.grimms.cz/produkty/skladacky/11200.html a ja si to nemozem vynachvalit. Je uzasna, za tie prachy to stalo . a vidim, ze budes mat i druhe mimi, s tymto sa vyhraju obaja. Neviem, ako to maju ostatni, ale my musime vsetko spravodlivo delit a toto rozdelim, kazdy ma rovnake a je spokojny... 😉 maju to i v brane (na moj dotaz 😀 )
Ahojte baby SK nechcete ešte niekto z MTX Bio sv.ružový výplnek 1,6m chýba do minima
Ja už beriem tri metre len aby sa objednal , prosím prosím
@lenasss no to věřím ta hrošice vypadá složitě🙂 to máš podle návodu co tu teď někde prošel?nebo dle jiného?mě by se něco takového taky líbilo ale říkám si jestli to stojí za tu piplačku když jsou kluci malý a se vším hned hodí do kouta 😒 😀 btw:chtěla jsem se zeptat....bílé pruhy na autíčkové vestě máš taky ze softu?
@ucitelka70 Díky za video. Zkoušela jsem to zatím jen nanečisto na bavlněné tkanině (úplet vyzkouším později) a nacpala jsem tam normální proužek látky (ne podehnutý jak to mají oni) a normálně to podehlo samo, tak nevím jestli to není trochu jiné? Ale vypadá to stejně jak to co mám doma..tak nevím 😅 🙂
@lenasss to je rychlovka? jako rychlovku jsem pojmenovala včerejší opravu tepláků z rukávu vlněnýho svteru, který mi tu dobře rok ležely, pže se v rozkroku vytáhnul šev a pustila se oka, tak šlydo bedny s věcma na opravu/úpravu, no a Anička je nutně potřebovala k šatečkám 😀 co na tom, že jsou tmavě fialový, švy prosvítá bílá a červená nit (znáte to, jak se vám ani za nic nechce měnit nitě v overlocku? 😅 😀 ) a jsou nahoře prošitý modře (protože to navlíkání se u mě týká i stroje 😀 ).
@ kalman - ja mam napisany meter, este by som mohla pridat jeden metrik, ale viac nie. Tiez by sopm chcela, aby sa objednal.
hihi, nasla jsem k te bunde rybi i tricko
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=54349228&tab=0
😀
@kofinek to je bráchova rodinka 🙂
@lillyzelvicka fí há, ty šiješ!!!!!! nádhera, smekám 😀
holky moc se mi líbí haremky od Car...ale nejsem si jistá jestli se hodí na kluka 😝 asi moc ne co?šila jste některá?
@lillyzelvicka Ach jo, taky bych jednou chtěla šít takhle profesionálně. Asi jsem ale měla jít na jinou školu, že... Tohle už je ale i pro profíky vyšší dívčí ne?
@zikie no to už je fakt vyšší dívčí 😀 ale třikrát jsem myslela že s tím švihnu 😝 na chlapy se šije blbě ale s výsledkem jsem byla spokojená jak já tak i ženich a nevěsta takže super 🙂
@lillyzelvicka padne mu to krásně, jsi královna šití 😉
@lillyzelvicka ty si machr fakt, to jsou neuvěřitelná dílka 🙂
@lillyzelvicka Tak to je paráda!!! Jsi fakt borec!!!!!
@beky52 tu sú štítky

jedna poobědová rychlovka díky @lucijan za střih 😀 fotka nic moc došly baterky ve fotáku 😅