Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
holky když jste u těch barev...můžu dát BÍLOU LEMOVKU NA TYRKYS SOFT? 🙂
včera jsem celý večer šila softky, poprvé jsem všívala paspulku...no a ony jsou jí velké, a to všude! Takže bude mít na příští rok a já jdu střihnout na další 😀
na lamu kráčející patku nebo lepší obyčejná?
Holky a co ty štítky??? jak to vypadá s tím nahoru našívacím?který to vyhrává?
tak zatím šiju lamu obyčejnou a jde to ;)
jo holky, kdo jste mi posílat ty kupony, ta dorazily oba 🙂 děkujííí
kdo chtěl po mě ať se kouknu na flízy. mám červenou, růžovou, zbytek zelené (pokud ji nebude chtít crawler) a černou. větší kus bílé, ale ty barvy jsem nekoukala jak je to velké, koli potřebuješ?
Tak to strihnu jako leginy, to bude jednodussi 🙂
@baarca jj jedna vrstva a zatim vlasy dobry. Napadlo me ale, ze bych ji udelala zimni podsitou, jen pro ten pocit. Ale ta lama je prijemna taky.
@animal lemovano gumickou z usa od crawler. To pyzamo je fineribem. Takhle to vypada, ze je to to same, ale neni 🙂

@zikie jeeej, skvelé, biela lama🙂 ten šálik asi nie je obšitý vobec, že?