Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
FM strihy milujem 🙂
softka je Ruty mala, bola pre kamosku
z coho sijete sukne na zimu? Ruty zmenila satovy fetis za suknovy a mame toho doma malo. Teda konkretne dve sukne redondo - Rut ti sukne nosi noc den, lebo sa tocia 🙂
@maryol tie kabátiky sú nádherné.
@eriqe čipaočky nidy nesklamú, nachystaný strih mám už strašne dlho, ale sa obávam, že to úplne inak ukáže, keď to nebude šité OL.
a sukne by som nejaký vlnený úplet, keby bol, mám pre seba 2 z čistej vlny, a je to paráda, hlavne jedna z nich, mäkkučká, splývavá, fakt super.
@bordino no, kéž by! 😉 Jsi mě výjimečně potěšila, tak třeba díky naší spřízněnosti to vyjde😀 😀 😀 😀 😀 Takže píchni špendlíček tam, co to patří 😀 😀 😀 😀
Jo a jinak jsme nemocný, teda Mína... jako jen nachlazení, ale protivná jak mraky a nudle až u kolen... jsem skákaly v Nwelatiho hradu na předvolebce v Benešově a asi nastydly nožičky 😝 A to budu mít ještě špatné svědomí, že jsme si zaskákaly v hradu a volit je nebudu...
@veronika77 už jsi byla volit, mám mejl od kamarádky se 4 stranama, co doporučuje, ti to můžu poslat, je to zajímavé. Já ještě nevím! 😀
@michamicha mě koňská mast vůbec nesmrdí, naopak je moc příjemná... Fakt myslíš koňskou? takový ten růžový gel?
Ale jinak mi dneska fyz. říkal, že koňská mast na sval po křeči je k ničemu, ale teplo se má dávat 😎
@bordino hele, fakt telepatie, zrovna takový kabát jsem pro sebe vymýšlela na zimu, podobný střih, kapsičky 😀 Akorát černý 😀 😀 Ale stejně na to nebudu mít čas 😎 Tak alespoň vidím, jak by to vypadalo a nemusím to ze zvědavosti číst 😎
@caramilla A co si koupit tenhle a našít na něj aplikace http://www.davona.cz/tvoreni/239-damske-mikiny-...
@mahafi fyzio 😀 😀 😀 😀 super!
Hele Macháček není s náma příbuzný, já jsem z Ondřejova, ale manžel ne. Macháčků je 3 pr... Ale toho pána znám celý život, dělal na astr. ústavu s tátou, nechal se komoušema vyhodit, pak psal učebnice na fyziku, možná ses podle nich taky učila, byly fakt skvělý, a teď dělá starostu a dobře dělá starostu. Je to seriozní chlap, asi mouchy bude mít jako každej, ale politiku dělá dobře a umí to. Alespoň ho teda chválí máma, a to ho před tím, než se stal starostou hrozně nesnášela, byla proti němu strašně zaujatá a mluvila o něm ošklivě, ale jelikož učí ve škole a on se o školu hodně zasadil a jsou v každodenním kontaktu, tak ho dobře poznala a od té doby na něj nedá dopustit. Takže si myslím, že to není špatná volba, naši ho volit budou 😀
jinak já teda asi budu volit KDU koalici do kraje (známe toho Rovenského, mají tam i sem tam ženu a mají zastoupené v celém kraji). A senátora fakt teda nevím, tam mám fakt dost problém, protože všechny známe, že jsou neschopní a nebo kandidují za šílené strany. Pobavila mě ředitelka votické školy, která kandiduje v 51 za pirátskou stranu 😀 Takže normálně je mi na blití, ale vyházela jsem lístky "v žádném případě" a normálně mi nezbylo nic! TO se mi nestalo, většinou mám 2 kandidáty. Ale tentokrát fakt není z čeho vybírat, takže nakonec tam hodím Jeništu ☹ Vyšel mi jako nejmenší zlo, což je šílený, protože jsem si říkala, že jeho fakt volit nebudu, jenže nikdo lepší tam není a k volbám jít chci...
@caramilla naštěstí senátora nevolíme.., i takhle to není lehký rozhodování. Budu muset u našich kouknout na autora fyziky 😀, já teda moc fyzikálně nadaná nejsem.., ale náš fyzikář na gymplu byl fajn, dodnes se divím, že z nás nezešílel 😅
Dneska mi manžel přivezl spravený stroj, ale ještě jsem se nedostala k tomu to vyzkoušet, i když tu mám předpřipravený 2 bryndáky a jedny kalhoty 🙂, ale madla byla dneska celý odpoledne hrozně nosící (roste jí teď hromada zubů najednou).. ale zítra se k tomu snad dostanu 🙂. Jo a pán nám tam napsal zajímavý datum převzetí stroje.. 31.12.1899 😀.
@mahafi no, tak na kraj musíš vyházet ty, co zaručeně víš, že kradou, to zas tak těžký není 😀 A pak holt nějak vybrat z těch, co minimálně dělají, že nekradou a začnou krást, až se dostanou ke korytům. Ale na druhou stranu - v našem kraji už není co ukrást! 😀 Takže do kraje kandiduje fakt jen blázen, protože já bych tam po týhle oranžový partě fakt bejt nechtěla. Je to jen o tom platit dluhy těch,co prohrály všechny peníze v "hracích automatech"... jo jo, ale ušetřili jsme na poplatcích 😀 😀 😀 😀

@lenasss ja chci také prosím tabulku 🙂