Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@kuna Tak to máme úplně stejný robot 😀 😀 😀 S nerezovou miskou 😀 😀 😀
Jinak my máme troubu a desku Moru, ale nadšená nejsem, trouba už je po opravě, ale opravář říkal, že je to časté u všech značek výměna kruhového topného tělesa. Sporák neškrtá 😠 a to taky prý je u všech značek na prd. Ledničku máme ameridkou Daewoo a pak máme ještě kávovar na čerstvě mleté presso od Melitty 😀 😀 😀 A auto Citroen Berlingo 😀 Zubní kartáčky Curaprox 😀 😀 zrovna čistím...
A taky všichni pereme v Qualt Excel EŠV 😀 😀 😀
Večer jsme vybrali místo na sušičku, budu jí mít v pracovně, ale bude se muset stěhovat komoda, kde jsou všechny moje nitě, to se asi pos... 😖 Ale mína ráda pomůže, ona hrozně ráda hází kóny po pokoji 😀
No nic, dobrou a dobré ráno.
Hromadu snad zítra nějak doklepnu, hlavně musím probrat, co dám do tabulky, protože bych chtěla všechno 😀 😀 😀 😀
Tý jo, nechcete někdo s vosím pasem?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=60187200&tab=0
ahojte nenasla by sa tu neaka dobra dusa ktora by mi usila ochrannu kapsu na nosic liliputi?dakujem 🙂
@sinala tý jo a z té nerezové ven neteče??? Já myslela, že to je "normální" 😠 😠 😠
Ad SUČIČKA!
Takže pro pobavení - včera se vyprodal veškerý evropský trh sušičkou, co doporučovala @crawler ! V tom jednom e-shopu, co jsem já objednávala, tak měli na tuto sušičku včera z naší republiky 150 objednávek! Už prý není ani na polském trhu a to je co říct!
Mě udělal krásnou cenovou nabídku na lepší modely. A dlouho jsme to spolu probírali a on dost nedoporučoval Elektrolux a AEG, prý se to vyrábí v Číně, kdysi to prý byla dobrá značka, ale že už jí teď nevěří. A doporučoval rukou do ohně Siemens! Prý i vyhrává všechny testy teď. Poslal mi i čísla konkrétním modelů, ale je to o něco dražší. A spotřeba je jen 1,2 nebo tak nějak. Takže já jen musím přesvědčit manžela a půjdeme do jedné z těch Siemens. Ještě tam uvedl jednu Bosh.
Jinak nový nástupce po té vyprodané Elektroluxce je prý snad ještě horší než ten původní model.
Tož tak, zajímavé 😝
@caramilla 😀 😀 za chvilku ti budou psát prodejci jakmile budou mít nějakej ležák na skladě ať ho tu pochválíš a hned se rozjede prodej 😉 😀 😀
jinak jako si vybírám dárek ke svátku a hele je to opravdu furt jedna a ta samá patka?????? http://www.sici-stroje-singer-brother.cz/zbozi/... , http://www.sici-stroje.eu/index.php?nid=7760&oi... , http://www.raj-siti.cz/overlock-patkapaspulky-b... ?? 😕
FARBENMIX - komu jsem zapomnela poslat mejla, hodte mi do IP adresu..
a jestli chce nekdo s nekym hromadny balicek, tak taky dejte vedet 🙂
@kamishek hm, tak jsem si precetla ted hodnoceni shopu a moc moudra z toho nejsem
http://obchody.heureka.cz/dno-cz/diskuse/
Jestli nahodou to neni blamaz, ze se chteji zbavit modelu, ktere jim tam lezi a nikdo je nechce?
A taky me ted trapi otazka, jak poznam, ze je to vyrobek urceny pro cesky trh a ne dovoz z polska? Aby mi na to pak platila zaruka.
Jsem z toho uz tak znechucena, ze asi budu susit radsi na topeni ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Tu susicku, co mi psal, ze vyhrala vsechny testy, tak jsem nenasla, ze by test vyhrala, tam se uvadi jina, ale ta se tady neprodava. Nicmene si myslim, ze ten siemens asi neni spatna znacka, i jsem nasla na nejakych strankach, ze fakt se v testech umistuje dobre.
Ted jen otazka, jestli ty vyhodne ceny, co mi byly nabidnuty, jsou fakt vyhodne a nebo je v tom hacek a ja fakt nevim ☹ ☹ ☹ ☹
@caramilla to mě podrž, máme pračku siemens a těžko bych tam hledala díl, který nebude z číny, malaisie, či tajwanu 😝 nevim co Ti pán napovídal, pračka nám drží to jo, není s ní jediný problém, ale když jí manža musel rozdělat protože se zničil řemen, tak i ten řemen byl z číny, a máme jí 7let 🙂

@kryska5 ja som špendlila doslova každý cm a bolo to na houby, takže nabudúce skusím takto, dík 🙂