Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
hmmm, tak co můžu soudit tak zateplený flesem je fajn na zimu, zimný podzim a brzké jaro, mám z něj bundu a jsem moc spokojená. z kalhotoviny bez zateplení mám kalhoty - ael normoš koupené, ael nebude to tak velký rozdíl a jsou moc fajn, nosíla jsem je skoro celej červenec, dešť teploty okolo 13 stupňů ideál. v nižších teplotách nevím nevím. ale mám je z toho tenkého cca 185g ne z toho s upletem.
já jsem pro se někdy sejít na objednávku na kalhotovinu 🙂
kalhotový softshell je super, taky bych se přidala (mám jen 2 m - to vyšlo akorát na synovy gatě a mooožná zbude na dvoje pro malošky, ale na nás s manželem nezbylo...). Peníze poslány 🙂
zaplaceno
na tenký softshel bych se taky ráda přidala
holky z Prahy, nebyla byste některá ochotna mi koupit gelovou černou potravinářskou barvu? Je to k dostání ve speciálních obchodech či některých cukrářstvích. Stojí to cca 50kč. Mě se tot totiž nechce objednávat z netu s poštovným.
Animal, počkej prosím s uzávěrkou fakt do toho 7. resp. 10., pár lidí se teď ještě chytlo, že by krom hnědé dobrali něco dalšího... A možná ještě bude jedna žensština, která by to doplnila všechno do celých rolí, měli bychom lepší cenu všichni, ale ještě nevím, jaks se nakonec rozhodne (má obchůdek s metráží).
@ivuska.h Pomotala jsem to, všem se omlouvám, popleta jsem na stránce ceny té varianty 10/3 a 5/10, cena je stejná 149/169, takže pardon za chaos, psala jsem to jednou nohou v autě🙂
Poštovné prý je i na tu roli zdarma, nad 5000 Kč bez DPH.
@animal Odesílají do 2. dne po připsání peněz na účet. Na dobírku do 2. dne od objednání 😀 😀 😀 Dobírka je taky zdarma, kdybys měla ve slamníku 25 tisíc 😀 😀 😀
Moje adresa platí na z blogu, IČ a FA ano. Do tabulky budu pak doplňovat, co mám na účtě. Zatím jsem nekoukala, hrnu... 😀 😀 😀
@ivuska.h Takže je ještě něco navíc? Tak já se rozmyslím ještě večer v klidu a něco si vezmu - tzn. tobě uberu a sobě přidám, kdyžtak? 🙂
@animal Aha, to mohla poslat dohromady, asi, přeplatky budu nějak evidovat. Já myslela, že každý pošle něco na kafe (?) - přeci jen toho střihání budeš mít fakt hodně! 😠 Nebo "kafný" (já tomu říkám čokoládovný 😀 ) se bude posílat až s poštovným?
Jinak všechno "kafný" pošlu tobě! Samozřejmě!!! 😀 😀 😀
A to je dobrý nápad, jsem ze stavby, celá od sádry a prachu a kafe si dám!
Jo ještě pro všechny - přidán sloupeček "zaplaceno" a budu ještě evidovat někde kafný🙂
Odznačila jsem tu oranžovou a naopak označila fialově - snad tu barvu @terezita přežije 😀 😀 😀 ) všechny sloupečky, které se týkají této objednávky a je nutné dodržet termín 10. 8. U ostatních můžete přemýšlet dál...
ahoj, také se ráda přidávám, Ivushka už mě dopsala do tabulky, díky Ivi. Animal, píšu Ti mail. 😉
@animal Ne ne ne, já nic nechci. Dejme tomu, že moje čokoládovné bude, že já tobě třeba za střihání nic nepošlu, ale nevím nevím, jestli je to tak správně, protože vím, co je to za opruz! Za to, že něco objednám, vyberu zálohy, zařídím a zaplatím, tak za to si brát nebudu, to by nebylo fér. Stříhání je stříhání, balíčkování, vážení a vyplňování podacích lístků. Bllleeeeee 😝 😖

@caramilla no nepřepočítaly jsme to, ale tak to necháme bejt a pak se to dorovná doplatkem (poštovným nebo čiperkou) musíme ale do tabulky napsat přeplatek