Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@animal Ještě jsem se ptala na termín dodání, způsob objednání (v e-shopu šly jen na Bal. celé role🙂, a víc už nevím, taky jsem tam psala 4x 😀
Fotky těch barviček by byly super, hlavně teda té tyrkysové ve srovnání s tou modrou. Mám teda dodělat sloupečky?
Jinek jsem ještě přemýšlela o tom čokoládovném a asi by mi přišlo OK tak těch 10 Kč za střihání jedné položky + tak 30 Kč za ostatní činnosti jako je vynesení balíku do patra, balíčkování, vážení, cesta na poštu a vyplňování podacích lístků, máš toho fakt hodně a já bych se z toho zbláznila, tak ať máš fakt čokoládu na nervy a možná ještě na flašku pro manžela 😀 😀 😀
Nicméně chápu, že to pro někoho může být moc, tak ať každý pošle dle svého uvážení...
Jo, do tabulky jsem připsala, co přistálo dnes na účtě, bylo toho požehnaně 😀
@animal No jasně🙂 Jen se tu někdo ptal na orientační částky, tak jsem to podle svých zkušeností se pokusila "nacenit" 😀
Každý ať pošle dle svých možností, to je jasné 😉
Mě by jen přišlo nefér, abys 5 dní po nocích stříhala a balíkovala a měla za to na jednu čokoládu a jedno kafe 😀 😀 😀 Co pak ta flaša pro manžu, že? 😎
Za mě s Čiperkou můžem klidně teď... (Výplata je 15., mateřská je taky někdy začátkem měsíce... 🙂 )
@animal ELiško, díky! Takto to asi stačí. Mě ta T-mobailová přijde dost podobná té fuchsiové, ale je víc do růžova, je hezká, asi si kus vezmu. Udělám nový sloupečky 😀
Ta tyrkysová je taky hezká, ale ta původní se mi hodí víc🙂 Ale taky asi kousek bych vzala 😀 😀 😀
Ježiš to je hrozný, ať už nedávaj nový barvy! 😀 😀 😀
Tak rodičák dorazil. Právě zadán příkaz. Tak snad to na účet dojde, co nejdřív, ať je na tu čokoládu 😀 . Jinak dotaz...ta cena ve sloupečku je jen za látku? Nebo je to i s poštovným? S čiperkou je mi to jedno, tak zas neobjednám něco jiného, no... 😉
Další dotaz...do sloupečku "zaplaceno" to vpisuje kdo? Příjemce? Teda caramilla?
RUZOVY SOFTSHELL?
Baby, uz neblbnite s tymi novymi farbami! Muz este netusi, ze idem nieco take kupovat a tolko vela a ze to pojde z jeho uctu... Mam zalohy (dakujem vsetkym, co poslali 🙂), tak to nebude take hrozne, ale predsa.... A ze to bude vlacit na postu a prekracovat v obyvacke...
Tak neviem, chcete este tu ruzovu od ciperky? Ale by to musela byt bleskovka - do konca vikendu, aby som to v pondelok este za cerstva vybavila ako doobjednavku...
Tak sa napiste do tabulky - dobrovolnik nech napise novy stlpec na ruzovu od ciperky a napiste si mnozstvo. Ostatne farby NEMENIT, su objednane!!!!
@season tie lemovacie gumicky, ako ma Stolkasa, su aj na www.detivbavlnke.sk - od toho isteho vyrobcu...
Holky v tabulce na softsell u tmavě šedého není pro součet vzoreček, ale jen vepsané číslo, takže to už nesedí. Mě tam vepisovat nejde, tak to nemohu opravit.
@monikajan stlpec je hotový ale až nakonci, bala som sa ho dať na začiatok, aby som dačo nepohnojila 😝
To je super, ze su to stoklassky lemovacie gumicky, baby tu moc nechvalili tie z šijem detem, tak som na soft chcela naozaj dobre.... snad vsetko nevykupim 😒 A na jesen maju byt uplne nadherne nove farbicky!
holky ja vas nestiham, to je mazec 😀
tak ja ted nevim, jestli chci svetle modrou nebo tyrkysovou 😅 ktera myslite ze se bude vic hodit k cokoladove?
ale je to des teda, nemit prachy, ja bych taaaak nakupovala☹
a to ted jeste mlsne koukam na nekolik latek na MTX a ne Wendy...ale asi zustane u koukani, no😅 musim nejdriv nejak zpenezit ty hromady co tu mam😅
já chci rozhodně tuhle a ta druhá je ta T-mobilová ? 😀 taky to tady moc nestíhám

tu růžouvou fakt paní řekla T-mobilová 😀 takže taková ta sytá růžová