Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Ahoj, mám dotaz:
Neměl by náhodou někdo zbytný půlmetr ČERVENÉ LAMY? Dík.
Včera jsem konečně došila kalhoty, se kterými jsem se trápila dlouho.. , střih z prehistorické burdy nakonec vůbec nesedl, zužovala jsem, zkracovala.. no.. ještě by to sneslo, ale už jsem na to neměla sílu, aspoň to bude mít dýl než do ledna 😀. Jsou podšité flísem, dávám foto i na modelce (byl to trochu boj jí dostat do záběru). I na opicovou cedulku nakonec došlo 🙂
baby SK, idem objednávať zo strimy, chcete niečo? do štvrtku dajte vedieť
Hlášení k MTX: vše nastříháno, může za vámi vyrazit, mám dvě komplikace, umřel mi osmák a počítač, takže dneska jsem místo pošty lítala po veterině a nemám odkaz na tabulku ani vašee-maily s adresou. Můžete mi někdo poslat odkaz? Omlouvám se Crawler, pošlu zítra, Jancasoch to má připravené od zítra k vyzvednutí na Dobříši. Jsem unavená, smutná, jdu spát, na zprávy odpovím zítra. Díky
@ucitelka70 ..čo tam maju?
🙂
@beky52 stadiaľ som objednávala OL, a majú tam nite hardy 5000 za 30 Kč, rôzne patky, pozerala som, či nemajú na buttonky pre teba, ale som nenašla
@beky52 no a mám bonusové body za nákup, ktoré musím minúť do konca t.r.
tak nabízím přebytky: přebývají 2m petrolejového finu, půl metru tyrkysu, 3 m modrého a metr bílého patentu.
L.
@macin73 Ad dírky a Innov - To bylo poprvé, kdy jsem měla pocit (a ono to tak taky je), že ten stroj šije sám 😀 😀 😀 Takže to rukama nebude.
@ucitelka70 ako sa na ich stránku dostanem? kukla by som nite
@beky52 http://ekozahrada.blog.cz/1204/softshellove-kal... pre mna bolo najpostratnejsie iba ten zaver..tie naplety do vnutra..ale trochu som si to prisposobila..nepouzila som zipsovu patku a sila som to zvonku nie z vnutra...
baby potrebujem radu ako sa sije taky pas kde sa dava ta guma na stahovanie..dik

@macin73 no tak innov by měl být už ta lepší třída kdy to nebude rukama, ale strojem :D