Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Po nějaké době zas další ufoni ode mě - došito dávno, dofoceno dnes. Poslední týden vůbec nešiju, jsem zavalená perníčkama. I věnec jsem dovázala teprve včera :-/
Víc na blogu - http://jituli.blogspot.cz/
@jitu22 parádna súpravička
prosím vás,co dáváte do autosedačky kde jsou 5ti bodové pásy.Fusak od emitexu tam nesedí,ten je do vajíčka,ale do větší už ho nedám,protože ty pásy co jdou kolem ručiček jsou spojené s autosedačkou. 🙄 Jedině bych tam musela prořezat velkou díru a to se mi nechce 😠
@lucijan fakt veľavravný pohľad, my sme za našim šidlom behali s foťákom, ne nestíhali sme, možno dnes na dvore.... ale je to fajn nápad takto iba obšiť, celkom fajn to vyzerá.....
@lenasss já nedávám do ausedačky nic, malá je normálně oblíklá v autě topíme, takže tam nemrze 🙂 fusak mi přijde zbytečný, protože pak by byla spocená a když by vylezla ven, tak by mohla ofouknout, fusak jsem ušila jenom Rozárce a to je jenom lehounká zavinka z beránka z MTX a vrchní vrstva je plyš od Animal 🙂 na to přenesení to stačí, vždycky je normálně oblíknutá tak aby nepromrzla a v autě pak rozbaluju, jakmile vidím, že jim je teplo 🙂

holky přidávám novou softku pro svého potomka. Inspirace Car a jejíma vláčkovýma softkama. I ta kapuca, ale šila jsem jí nakonec od oka a 2x, ta první byla málo hluboká. Víc fotek a popisů na blogu. Jo a závory se otvírají, aby se dostal do kapsy 😀