Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
dnes ma zo strimy dojali, v pondelok som objednala nite, dnes už tu boli.... ale
vôbec mi neodrátali vernostné body a chýbajú dve jablčkovozelené kony..... , hlavná vec, že skoro 13 eur je poštovné 😝
@komisakpd Ahojky, ma jsme je měli, ale dle mého skromného názoru jsou málo pružné, neboli je tvrdá podrážka. Dítko je mělo cca. v roce a pár měsících a raději jsem koupila Superfity. Na nich ujíždím hodně, i když cena je fakt morbidní. A budu určitě prodávat sandálky velikost 22 😀
@komisakpd http://www.detske-boticky.cz/letni-obuv-sandalk... tyto, ale v jiné barvě 😀
@komisakpd nedá se říct jednoznačně, že jedna značka je dobrá nebo špatná, zkus spíš konkrétní botky. Já mám s FARE dobrou zkušenost, ale musím říct, že v jejich prodejně jsou boty, které bych s klidem a s radostí koupila, a zároveň pod stejnou značkou boty, které bych děcku neobula.
@tygrova my sme skusali tieto
http://shop.fare.sk/sk/scripts/podrobnosti.php?...
Pomp - zaslán mejl té "mé paní", jestli vás přibere a pak bych vám dala mejl a domluvte se s ní, plaťte si to jí a balíček odešle vám, je to asi tak jednodušší, těch 30 Kč, co bych ušetřila já na poštovném se mi za to přebalíčkovávání fakt nevyplatí. .... (husina z nikdy nekončících úpletů 😀 )
@komisakpd Já mám s Fare taky dobrou zkušenost, i když teda zimní zrovna jedem Superfit a ty za tu cenu teda stojí a pak je fakt slušně prodáš... Jinak my měli od Fare kožené celoroční, letní tenisky a papuče a spokojenost... Chce to ale vybrat ty, některé typy jsou povedené, některé už míň. Kvalita je dobrá. D. má hodně vysoký nárt a tak mu Fare sedí...
@komisakpd syn měl loni přesně tyto:
http://shop.fare.sk/sk/scripts/podrobnosti.php?...
a spokojená jsem byla hodně. Botky jsou lehké, membrána kvalitní, nikdy nepromokly, i měl teplé nožky. Je pravda, že ta podrážka je hodně neohebná, ale zas zimní botky do sněhu - žádné velké lezení v zimě neprovozoval. A jinak mě dost překvapilo, že ač prošly sněhem, blátem, břečkou, tak jsou furt jako nové.
@laeela
@maly_prcek
neviem sa rozhodnut, maly ma vysoky nard a este specialne ortopedicke clozky sme vyfasovali terraz na patu...a do tych fare mu to sedi..ale zase mi je luto dat na jeden rok 50€ na topanky..ja by som kupila aj take rocne zachovale..ale na druhej strane aby boli dobre vychodene..no neviem sa rozhodnut..
Můj stroj je náladová mrcha. Dneska jsem se dala na šití soft kalhot a on šije jako že úplně v pohodě? Nechápu..
@ucitelka70 tak to je asi klasika, objednávala som od nich 2x a nikdy to nebolo bez toho aby niečo nechýbalo, ozaj des 😖
@komisakpd Ono pokud vybreš ty Fare s membránou (my máme jen jedny zimní boty, takže to už nějakou membránu do sněhu a do břečky chce), tak už jsi na ceně podobně jak ty Superfity... Na vysoký nárt jsou zimní Superfity v pohodě, ale třeba celoroční Superfity bych snesla i prostornější... Davi má hodně vysoký nárt, měla jsem problém mu obout i hodně Fare bot, fakt musím vybírat, protože i z Fare při zkoušení 3 boty z 5 ani přes nárt neobul... 😒 Ale zimní boty bývají širší, to bude v pohodě. A nejsou někde na internetu slevy? Přeci jen už sezóna začala a je před Vánoci, tak by někde něco mohlo být...
Mně za boty taky přijdou ty peníze děsné, ale zas chci kvalitní spolehlivou botu a pak ji po sezóně prodám... Kor na tu zimu, kdy má fakt jen jedny boty...
@stassy Asi stroj zaslechl, že chceš prodat látky a bál se, že nebude mít co dělat. Někdy fakt stačí přístrojům vyhrožovat a začnou fungovat.
Já mám na zimu prvně Superfity a jsem spokojena. Uvažuji, že je na jaře koupím jako celoročky a možná taky s membránou. Ty jsem měla Pediped, a štvalo mne, že stačilo projít mokrou travou, nízkou louží a Eli měla mokré nohy.
@mima2011
@maly_prcek
a kupovali by ste tak drahe topanky cez net?
co hovorite na tieto
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/pmv...
Ahoj baby!!! prosim,viete mi niektora poradit,pripadne poslat strih na vlozku pre novorodenca do nosica? tvar by som aj zhruba vedela,len neviem aky rozmer a ako sa ten spodok sklada 🙄
tak mě včera skolila nějaké vyroza 😢 nemůžu ničím srazit teplotu mám pořád 38,6 😢 a strašnou zimnici jsem měla v noci dvě deky a ještě dvě periny a třepala jsem se zimou jak ratlík.Poradíte něco jak srazit takovou horečku

baby poznate cesli obuv FARE..potrebujem referencie..dik