Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@jieff zavisi kde nosim dieta.. ak na chrbte (to vacsinou manzel, mne potom nema kto tu kapsu poriadne ponapravat :D 🙂 ) tak je klasika obleceny , triko, mikina, zimna bunda. ja nosim vpredu do rozopnutej bund, ale ked je velka zima, tak aj ja na bunde . na kapsu uz nic nedavam (skor dovnutra zakryjem nohy dekou , ale to uz musi byt tak -15 a viac, toho roku este nebolo :D )
. a kapucu striham hodne vacsiu (musim pozriet ten strih na blogu ake su tam rozmery) osvedcilo sa mi to aj kvoli vacsej ciapke, ale aj ked fuka a spi, tak ju prehodim cez hlavu a mam istotu, ze moze aj dychat :D 🙂
Ahojte, tak pondelok sa nam blizi, takze nasa nervozita stupa raketovou rychlostou, tak som si povedala, ze sitie bude najlepsi liek, aj si ponadavam, aj sa pozlostim, len na somariny nebudem mysliet.
Pridavam teda foto mojich antistresovych vyrobkov.
1-konecne vyuzity zvysok bambusu + pruzkovany jednolic
2-tricko som chcela jednoduche strihovo len s aplikaciou, tak klasika kvietky, netreba rozmyslat vela 😀 😀
3-konečne som pouzila stuzku z farbenmixu
4-leginy z jednolicu s elastanom, som si najprv myslela, ze taka divoka farba, ale k tej jablckovej ide dobre
5-jablkova verzia
6-bambusove s kvietkami
saty s riasenim mi nevysli, zle som strihla spodny diel, mala som len zvysky tej pruzkatej, tak to nevyzera nijak extra, ale ponosi, aspon to lemovanie mi celkom slo.
Jablkove kreacie z bavlny + 8% elastanu pruzi paradne a je celkom mäkka - klasika tuniky, tie sa nam nosia najlepsie.
Zajtra chystame vsetko na cestu a pondelok sme v Glasgowe na kardiochirurgii , takze potom sa ozvem, co nam povedali.
@lilly2711 nádhera!!!!! A taky držím palce do nemocnice!
@anastazieb @sinala děkuji moc za radu🙂
prosím, přewd Vánoci se posílal střih na dětskou Amelii, byla jsem v pořadníku, ale nedorazil, můžu se zeptat, zda akce stále běží, nebo ho dokázala česká pošta ztratit jako můj putovní střih na kombinézu? Případně nemáte někdo? Nebo nebudete objednávat z Němec? 😀
@lilly2711 prenádherné kúsky....
@mahafi můžu vřele doporučit, prťavci se docela vyřádili, pak se ještě unavili luxováním a nakonec umytím ve vaně. Akorát malá to napřed pojídala a malou chvilku se dusila (2 roky), dala jsem kukuřičnou mouku, páč polohrubá ani hrubá nebyla v dostatečném množství. Tak jí to asi zachutnalo. A co spadlo na zem, to nadšeně luxoval náš pes. 😀

@caramilla třeba takové: http://www.dumlatek.cz/287-detske-latky-sire-11...
díky za odkazy 😉