Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
skvělá žirafka! A tu džínovinu závidím, já pořád koukám po něčem tenkém, nebarvivém, s touhle strukturou... a stále nenacházím ☹
Nějak to zapadlo. Jak je to, prosím, s pračkou a mýdlovým slizem? Chci ho začít používat...
@snowwitch Tu je navod na mydlovy sliz: http://www.altermater.eu/altermater/5-NAVODY/6-...
@smejkoh on ho u nás dělá manžel, takže přesné poměry nevím, já akorát ráno nechám kynout kvásek, pak už mě z kluchyně vyhání 😀. Ale jede podle rozpisu ze stránek co nového na kopci, je tam všechno popsané a receptů spousta 🙂. My děláme klasiku žitno pšeničný. Tady je to všechno popsané http://conovehonakopci.cz/?p=22
Ahoj holky, již Vás nějaký čas sleduji 😎 často u Vás hledám inspiraci a také odpovědi na mé problémy 😀 Prvně se malinko představím. Provozuji již zmiňovaný obchůdek allyfabrics. Verunce děkuji za PR 😀
Prvně jsem Vás chtěla poprosit, zda-li nemáte nějaký tip na karnevalový kostým zvířátka.
Pak jsem Vám chtěla nabídnout, pokud budete chtít se účastnit mých hromádek, tak mi napište buď IP anebo klidně přes obchůdek.
A jestli dovolíte, tak bych s Vámi tady moc ráda "klábosila". Nebude Vám to vadit? Ráda šiju, ale moc času nemám☹ Ale to mnoho z Vás, proto nechápu, jak to děláte, že to stíháte.
Holky prosím, prošmejdila jsem co se dalo 🙂 asi 🙂 dokonce i Vonzi, ale potřebuju nějaký webovky na dvojúvazy, i když v něm Bětka dlouho nevydrží tak to občas chce 🙂
allymally vitaj medzi nami
a co sa tyka kostymu na karneval,tak par stran dozadu su dake super napady.ja urobim klasicky overal z flizu a potom uz len zalezi od zvieratka,ake chces.napr.biely zajacik,sila som uz aj modreho.abo hnedeho macka.leva,tigra.zajtra ma karneval moj Samko,chcela som ho obviazat elastickym obvazom,ze pojde za mumiu,ale zatrhli mi to..ani ludozrut sa im nepacil.tiez jednoduchy navod.obliect dieta do cierneho,dat mu bielu sukienku,aj kol krku,na ruky.na hlavu ciernu pancuchu a kupila by sa najvacsa kost pre psa..ta by nasla potom vyuzitie,ta by sa na vrch hlavy uviazala.tiez nepreslo.teraz sijem tucniaka
Děkuju holky 😀 Jsem moc ráda, že mě nevyhodíte. Zatím 😀 😀 😀 😀
damy, neviete mi dat tip na strih na vlniaky na styl babyidea shorties? da sa niekde stiahnut? bo som akosi nenasla...
@allymally úplně dole v článku jsou kostýmy http://www.susu-sufik.blogspot.cz/2012/06/detsk...
@allymally jinak nejsou to úplně kostýmy, ale na MMB byl teď hezký odkaz na škrabošky http://krokotak.com/2012/11/mask-printables/

@caramilla jasmi je uz proste profi modelka 😀 😀 inak ta vlna sa nevytahuje odtial? tiez som na nu kukala.. snad nabuduce 😀
@rina76 kráásne 🙂
vcera som vyskusala konecne husty cikcak, co sa mi na starom stroji nedal nastavit.. chce to este sice prax, rovnostehom je to o dost rychlejsie, ale teda paradicka 😀 😀 😉 vidim inak ze zirafy su in 😀 😀 gate som sila 80tky s dlzkou 86 a su dobre aj misovi aj barbore 😀 😀 su z mojej starej letnej riflovej sukne a patentu od caramilly. je genialny.. nic jemnejsie som v rukach uz davno nedrzala 😉 strih predposledne ottobre, zirafa z posledneho
a dve plienky, uz asi polrocne resty...