Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@veronik77 Veru, honem honem, ať už je to za Váma 😉
Nooo, já mám ještě v hlavě ten FreeSpirit a aj Tildu. Má tam pěkné látky, tak netuším, jestli odolám 😀 A na Free jdu dělat tabulku.
A nechcete někdo košilovinu z Milety? 😀
Vy mě za chvíli stejně zařadíte na listinu nežádoucích 😀 😀 😀 😀 😀
přidám zas nějaké fotky, tentokrát moje staré počiny, neb nemám pořád nic kloudného došito - tu
http://jituli.blogspot.cz/2013/01/z-meho-archiv...
Fotek je tam kupa, tak ať tu neplevelím 🙂
@kuna no mě čeká teď něco podobnýho 😝 Bětka má narozeniny a já jsem jí slíbila oblíknout panenku 🙂
Jinak dneska poprvé řekla pořádně jak se jmenuje od jména až po příjmení 🙂 Vždycky to říkala nějak zprskle a dneska se jí to povedlo srozumitelně 🙂 takže máme doma Bětku Svobodovou 🙂
@sinala zkus dát míň vody a péct déle zakrytý třeba o pět minut a vodu já dávám už od oka aby bylo těsto trošku tužší ono po těch 12 hodinách zřídne a ještě já nechávám vždycky dýl jak těch 12 hodin přišlo nám že nám nejvíc chutná až po těch 16-18hodinách chce to vychytat tu správnou chut pro vás
@lillyzelvicka všechno super a dívám se, že pro malého šiješ softky klasicky se zipem, je to lepší nanošení než dát jen patent s gumou?

@veronik77 Jééé, Veru..když Tě tu vidím... jak to vypadá s tím červenobílým proužkem z MTX? Že jsem nezachytila žádné info.. 🙂