Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@aerin nádherná súpravička, a tie patentky sú dobré riešenie, škoda, že nemám také patentky a strojček k tomu..... isto by som dávala všade.....
@ucitelka70 ja by som mala dopravu n SK zadarmo :D priviezlo by sa mi :D
@kiya ak myslíš karkulku na SK nie. je to objednávané z českých stránok ale už nie je ani u dodávatela. skús kuk sem
http://www.allyfabrics.cz/www-allyfabrics-cz/es...
@komisakpd teda vyhlasuješ malú dadka objednávku?
@ucitelka70 tie patentky a klieštiky sa dajú kupiť aj u nás, na stránke detivbavlnke, ja som si to nedávno kupila, su super
@janula18 to viem, že sa dajú.... ale ak nešijem plienky, iba na oblečenie kde-tu by sa šiklo, to sa mi neooplatí investovať, zatiaľ som dávala babydruky.... ale tie plastové veľmi pekne ukážu na oblečku
baby, na tejto stránke je koooopa dobrých nápadov
http://www.guatesostenible.com/showcase/de-pet-...
@ucitelka70 Já mývala miluju. Moc krásné tričenko a prďolka také 😀. Radost vidět tyto látky v akci 😉
@allymally látku tri dni nosil všade so sebou, pohral sa najprv s látkou, vraj cica, no ako vysvetlíš dieťatku, že je to medvedík? tak nech je cica
@ucitelka70 šak určitě 🙂 cica je fakt super 😀 Můj malošek zase vozí na tatře stuhy 😀 Takže si je řivě dovedu představit. A také pomáhá fotit.... všude mám prstíky
@ucitelka70 ani nie..chces?
@komisakpd hehe......
bude nové ottobre 😵
http://ottobredesign.blogspot.cz/
Holky na co všechno používáte paspulku? Dává se na mikiny kolem zipu? A dál?
baby z SK idete hromadne robit nejaku objednavku?
@petkasv ; @jitu22 Účinné by mělo být to očkování na ty nebezpečnější "kmeny", proti vší TBC to není. U nás švagrová dělá s bezdomovci, mezi kterými se ta TBC vyskytuje, takže i trochu asi rizikové prostředí, i když to zase Dr. říkal, že nevadí, protože švagrová je chráněná očkováním, které buď funguje a ona to nechytí a nebo nefunguje, a pak nemá cenu ho dávat ani Míně 😀 Na TBC se Dr. hodně v názoru liší ☹
Peti, teď nevím, zda tomu dobře rozumím? TBC se doporučuje píchat "právě 3 m" po očkování? Tzn, když měla Mína očko v srpnu, tak musím čekat na nějaké další? Rozumím tomu dobře? A pokud jo, tak proč to tak je? Mě to přijde jako blbost 😀
@sufik1 já právě nechtěla s těma chřipkama a nám to vycházelo právě na listopad:( Tak myslíš, že se mám co nejdřív objednat? Jasmí je 2,5 roku...
holky dneska jsme s dalšíma dušičkama jako @jitu22 otestovaly další firmu co prodává odstřižky úpletů a froté jako dadka. POrovnání ze všech možných stran s fotkama zde:
porovnání látek z dadky a poláška http://www.susu-sufik.blogspot.cz/2013/02/uplet...

tričko mýval v akcii, v prvom momente sa zaľúbil do trička, hlavne kvôli vreckám, síce nevie ešte povedať, ale si objednal ďalšie tričká v tomto štýle :D