Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
baby ma niektora z vas kociar Graco Trekko?
Já se jdu tradičně vysemenit na dobrou noc. Moje první( a myslím že ne poslední) interaktivní aplikace- celovečerní dílo. Nápad je totální pajc ruuutu nuutu, ale moc se mi nelíbilo provedení, tak jsem 2 hodiny brázdila internet, abych zjistila, že stejně obrázek žáby který by se mi líbil nikde není,abych si ho nakonec nakreslila sama. Ale nakonec jsem spokojená 🙂
@zikie to je dobrý, to teda muselo dát práce 😀 😀 😀 Ale super!
Já dávám fotku té své mikiny, co v pondělí letěla 🙂. Zachránila jsem z ní jen zip a kapsy, bohužel ostatní bylo u krku tak blbě odstřihlé, že to nešlo. Pak jsem teda chtěla využít zbytky látky na blbosti, ale jak jsem ráno pospíchala do poradny, tak jsem to zapomněla vylovit z koše, chytla jsem pytel a vyhodila to do kontíku a vzpoměnla si na to až pozdě 🙂. Z této mám ale radost 🙂.
holky, našíváte některá zipy na OL? Já o tom dost uvažuju, chtělo by to k tomu patku na paspulku, s tou prý jdou i zipy. Mám zipovou ke stroji, ale právě mi vadí, že to úplety tahá a takto by to i hezky vypadalo zevnitř. Většinou teď zipy šiju kráčející na obyč stroji, ale občas mi to ujede.
@diapozitiv01 gratulujem k strojom takto dodatočne, a uvidíš, onedlho to tu zaplníš šicími počinmi. 😉
@kuna já šiju zip na OL přišlo mi to jednodušší 😀 😀 potom ho jen obšiju na rovnostehu a nepoužívám žádnou speciální patku mám pořád v OL jen jednu 😅
Jinak prosím vás koupila jsem si merino na čepičku na MMB a je to samí suk prostě jak kdyby to někdo nastříhal už jsem našla tři je to normální?? Když jsem měla z vlnapu tak tam žádný suk nebyl 🙄
je to merino co mají ve vlnapu stejné,ale to by měla paní uvádět,že je to třeba nižší kvalita.Mám tu čepičku na prodej a teda nevím jestli se mi to chce prodávat se sukama ☹ asi jí napíšu. Protože co jsem měla tedy zatím jen z toho vlnapu tak suky nejsou 🙄
@laeela je to tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=58217926

jo a tretie je Luxusná vesta pre muža do práce 😀
Má iba jednu chybu všitie goliera je nakrivo :(