Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@komisakpd pozri si album https://www.modrykonik.sk/fotoblog/maryol/album...
@kuna Ahojky,
sice jsem si to dala do překladače, neb neumím německy, ale moudrá nejsem. Kdo mi pomůže? Prosím 😀
Die komplette Serie enthält Stickmuster, für die ein Stickbereich von mindestens 13 x 18 cm benötigt wird. Diese Serie ist auch ohne die großen Stickmuster als "kleine Serie" (Stickbereich von mindestens 10 x 10 cm) zu einem niedrigeren Preis erhältlich. Diese kleinere Serie können Sie unten unter Umfang auswählen. Im weiteren Bestellverlauf wird dann der niedrigere Preis berücksichtigt.
Chápu dobře, že jsou postavičky veliké 13x18 cm? A pak malá série 10x10 cm? Kdyžtak se zeptám prodávající 😀
@kuna Ahojky,
sice jsem si to dala do překladače, neb neumím německy, ale moudrá nejsem. Kdo mi pomůže? Prosím 😀
Die komplette Serie enthält Stickmuster, für die ein Stickbereich von mindestens 13 x 18 cm benötigt wird. Diese Serie ist auch ohne die großen Stickmuster als "kleine Serie" (Stickbereich von mindestens 10 x 10 cm) zu einem niedrigeren Preis erhältlich. Diese kleinere Serie können Sie unten unter Umfang auswählen. Im weiteren Bestellverlauf wird dann der niedrigere Preis berücksichtigt.
Chápu dobře, že jsou postavičky veliké 13x18 cm? A pak malá série 10x10 cm? Kdyžtak se zeptám prodávající 😀
Já to objevila dneska 😀
@allymally no, moje NJ by taky potřebovala oprášit, ale spíš z toho chápu, že toto jsou vyšívací vzory, ne? Nebo máš někoho, kdo by to přímo i vyšil? Jinak mi to zní, jakože k vyšití postaviček je potřeba plocha 13x18cm a pak se to dá koupit i jako menší série, kde je potřeba plocha 10x10cm. Jen mě trochu mate, že píšou, že se to dá pořídit coby malá série bez těch velkých vzorů, ale mně všechny ty postavičky přijdou cca stejně velké...tak to nevím, jak myslí.
nevíte někdo, kdy vychází další dětské ottobre?
baby aky druh latky sa hodi ako osuska, aby bol tensi ako klasicka bavlna a savostou taky isty mozno aj lepsi. chystam sa s malou na plavanie pre dojcata a mame si zobrat po 2ks osusiek aj skrz saunu tak chcem nieco menej objemnejsie.
Len by som to presla OL.dakujem
@diapozitiv01 bambusové froté, nebo froté 😉
@diapozitiv01 ja som na plavanie nosila kiko bambusove plienky (tie 3 farebne co predavaju) a boli super 🙂 ale bmb frote je tiez super, ale z toho usi radsej nejaky zupan 😉
@komisakpd http://www.emitex.cz/cz/menu/51/produkty/vyrobk... presne túto mám. som kúpila s kočíkom od jednej baby. neviem koľko ju používala a ako prala ale červenástrana - tričkovina je vypraná , prašivá farba 😝 za tie peniaze aj lepšia kvalita by mohla byť
ja som si podľa nej ušila do šporťáku. len som davála výplň vatelín a je taká mlandravá. asi spravím ešte jednu 😀
@allymally Kompletní série obsahuje vyšívací vzory, kdy je pro výšivku potřebné místo o velikosti cca 13x18 cm. Tato série je dostupná i samostatně jako "malá série" (velikost místa pro výšivku minimálně 10 na 10 cm) a to za nižší cenu. Tuto malou sérii si můžete vybrat dole v nabídce. Při dalším kroku objednávky bude zobrazena už nižší cena.
Přemýšlela jsem ještě, jestli Stickmuster musí být nutně vyšívací vzor, ale vypadá to, že to okecat nepůjde. 😉
@komisakpd čo dať dnu neviem. baby dávali molitan 1cm. ono originál je tam vatelin ale je taký htný, pevný. ja som sa bála dať molitan, lebo neviem či by mi to stroj prešil a hlavne vyšili dierky. no ručne by sa mi nechceli robiť 😝 ale dnes som si kúpila hrubší vatelín, že 2cm ( na pohlad by si nepovedala, že má toľko ) a asi vyskúšam ušiť. aleasi budem robiť len obdľžnik, šporťák mám CAM portofino
Ahojte, boze baby vy ste take sikovne 🙂))
prosim neviete mi poradit ako sa vola ta latka co sa pouziva na tasky take sporotve, pripadne mi neviete poradit, kde take nieco maju 🙂
Dakujem
babenky aj ja vas poprosiiiiiiiim...chcela by som si usit zopar plienociek, vkladaciek len by som potrebovala nejaku vhodnu metraz na to..co pouzivate? kde to kupujete- objednavate??? ja sa akosi tu u vas nevyznam :D :D

@allymally jééé, to už manželovi nemůžu udělat 😀 Ale jsou pěkné x)