Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@zzzzazi Bo je krásne chlapcovi, aj nonita, aj mika aj pip alebo ako sa volá..... pošlem ti linky ušitých
@caramilla, @piecee i ostatní, díky za pochvalu, mám z ní velkou radost 😵 Aspoň někdo to ocení! Oslík se u nás líbil asi tak 24hodin a teď se válí na zemi 😒 Mám látku ještě na jednoho, stejně chlupatou, jen tmavší, ale ani se mi do něj nechce, když vidím, že si ho holky nevšímají.
@piecee dej taky fotku, ať můžem porovnávat 😉
Jak objednáváte střihy Farbenmix? Hromadnou objednávkou a pošlou ho papírový nebo to posílají nějak v pdf?
něco pro @caramilla a ostatní kterým se líbí desigual http://www.slevomat.cz/moda-a-luxus/1705?kampan...
@zzzzazi bo jsem šila, ale byl to asi největší piplačka a výsledek mě nenadchnul. Ale to je moje chyba, šila jsem je ze starých riflí a jsou takové nijaké. Ani Toníkovi se moc nelíbí...ale to se podá, jsou mu ještě velký. Věřim, že je nakonec unosí a třeba se nám i začnou líbit. Já teda osobně už takhle složitý gatě se spoustou kapes a prošívání šít nechci, ale viděla jsem od @pupies000 BO gatě co šila pro Šimonka byly krásný
@zzzzazi
@piecee myslim, že ten Quin bude lepší tim, jak je užší, ale mě se na dětech, ty volný věci líbí🙂 Tak mi ani ten náš rozevlátej Zorian nevadí a okolí to taky chválí, tak to tak hrozný nebude. Je to první softka, s příští už si víc pohraju, ale jsem za ní ráda. Funguje už od pozdního léta a pořád dobrý, jen ta zelená je často uzená 😉
@ucitelka70 ja tuto prakticku zenu mam, mozem ti posunut ;)
@ucitelka70 Díky za blog, věci krásný, ale jestli já bych to tak udělala 😝
@jieff Díky za osobní zkušenost....tak asi radši nonitu nebo nic 😅
@piecee No právě abychto celé předělávala...to nepotřebuju střih, že 😀 😵
@eriqe skúsim sa ešte spýtať u nás, díkes
Holky, PUL je třeba předepírat? Asi ne, že... (ptám se pořád jak debil)

@caramilla hmm takže Zorian bys nedoporučovala na softku? Mě se líbí hlavně kvůlli té kapuci, ale nevím jestli to má cenu a nevzít radši Quinn.
BTW máte někdo porovnání střihů Quinn a Zorian????
jo a co ty farbenmixkalhoty...například Bo (máte někdo, jak se šily a tak, nevím co vybrat klukovi 😝 ) 😅 😅