Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@laeela tak to jsem ráda, že nejsem sama (no i když.. byla bych radši, kdybychom obě byly spokojený 😀), já jsem při tý čepce málem vylítla z kůže.., nejlepší byl v půlce klubka naprosto amorfní chrchel, to jsem fakt nepochopila. Přeci jen to patří mezi dražší příze, tak mě to dost šokovalo 😒 . Psala jsem to paní z ganelly, jestli je to chyba jen u mě, tak psala, že to tyhle příze dělají, ale že to ničemu nevadí.. no jako v konečném efektu ne, ale kdybych to věděla, tak o ní ani neuvažuju 😀. Jo a dělala jsem to z novýho klubka (přišlo před 14 dny, tak jsem třeba měla nějakou starší várku, bylo by fajn, kdyby to už vychytali, ale nevím, jestli to ještě někdy chci testovat 😀).
@bordino jaaaa prosiiiim, ale to bys muslea poslat postou do ostravy (postovne a cokoskovne by te neminulo). Kdyby bylo, tak neco s tou vlnou - chlopkovi bych usila svetr... a nebo bych ti mohla dat svuj telefon a zavolala bych ti, az tam budes... kdyztak napis IP, at tu nespamujem,
jinak ty jejich stranky jsou silene, ale nasla jsme tam krasnou vlnu na kabat 🙂. Jen nevim, ajke maji postovne.
@petkasv Tak jsem ráda, že se nakonec podařilo, krásné, ta kapucka je suprácká 😉 A těšíme se na Karkulku, nejlépe i s košíčkem s vínečkem 🙂
@veronik77 Byla 🙂 Zítra nafotím.
Dneska jsem se u šití málem vztekla, měla jsem radost jakou jsem ušila krásnou velurovou mikču, ale všíváním zipu jsem ji totálně pos... Až jsem si říkala, jestli já na to šití vůbec mám. Naštěstí jsem celkový dojem snad zachránila aplikacema, takže na zpracování už nikdo tolik koukat nebude...
Už nebudu vodit dítě do školky, právě jsem došila kostýmy na zítřejší (aha, vlastně dnešní) karneval pro maminku, co si mě tam zákeřně odchytla 😀 Lama všude 😝
@maly_prcek u nás se v košíčku nosí pívo a boty 😀 😀 😀 jinak teda majitelce se už líbí a už jí nechce sundat 🙂 tak snad se mi někde povede rozumě nafotit 🙂

@vianne Krásný 🙂, na to bych neměla nervy 🙂.