Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
CIERNY SFTSHELL dnes dorazil. Budem sa snazit co najrychlejsie nastrihat a rozposlat. Objednavacky, mate IP!!!
@caramilla jasne, ja som to pochopila zle, ale Monika je poklad, odpredá mi z tmavšieho juchúúú doladíme jesennú verziu pre tyrkysovú rodinku 😝 https://picasaweb.google.com/116969877820893789...
Hromadka Mylly -- součty budu dávat do tabulky až v průběhu týdne, teď nestíhám, víkend hrozně nabitý a do toho balení balíků za celý týden, co jsem měla dovolenou. Takže zatím jen zamykám tabulku pro editaci, kdyby někdo potřeboval ještě něco měnit, napiště IP.
ahojte babulky, chcela by som vas poprosit o pomoc. vedeli by ste mi poradit stranku, kde by bol strih na vrchne nohavicky s vkladackami? ja nie som moc v siti zrucna, ale chcela by som vyskusat nieco take usit. a este kde by som zohnala material? dakujeeeeem moooc 🙂
@gumkacka1 Strihy napriklad tady http://ekozahrada.blog.cz/rubrika/latkove-pleny... a latky na plinky napr http://www.sijemdetem.cz/
@gumkacka1 ak objednavas latky z ciech, pocitaj s tym, ze nakup ti poriadne predrazi postovne- na SVK je od 200 Kc vyssie. Na slovensku sa daju kupit plienkove latky tu: http://www.detivbavlnke.sk/index.php
Aktualizace Mylly -- dělám pomalu součty, ti, co mají součet podbarvený světle zeleně, můžou platit. Prosím, překontrolujte si částky k platbě, snažím se chyby nedělat, ale stát se to může.
Pražandy, zas bychom mohly udělat hromadný balík (Terezita, Oli, Jam, Barca?)
Ivusko, jestli chceš to Ottobre dámské, napiš mi SZ adresu, dneska jdu na poštu, můžu poslat.
Info Mylly -- momentálně nejsou olivoví ježci, kdo je měl (sonulah, tiki, hrstik), napište mi, jestli chcete místo toho fialové nebo to zrušíte.
tak i moje pošli k Barče. tady maníci z PPL jsou totálně na zabití 😠 Peníze posílám.
Ještě jsem si trochu pozdě všimla, resp. pozdě mě napadlo kontrolovat, že někdo objednal věci, co nejsou skladem (řídil se fotkama a ne rolovací nabídkou pro vložení do košíku), takže jsem to až teď odečítala z tabulky (u položek je to poznamenáno), čili koho se to týká a už zaplatil, má přeplatek. Pokud mi nedáte jiné instrukce, pošlu přeplatek zpět na účet, ze kterého přišly.

@maly_prcek Tyrkysové obdobie, tak to si ešte nevidela nás pokope 😀 Minulý týždeň mi rupla rúčka na kočíku, ani sa jej nečudujem, nebol nový a my sme ho krasne využili 3,5roka. Tak uz som dokonale spokojná, lebo mám už aj tyrkysový kočík! Šatka aj mei tai ani nehovorím... a chalani majú rovnaké trická aj kratasy, len šiltovky teraz nosia červené Carsové 🙂