icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

majamat
27. mar 2013

@jitu22 jej, krasne

bury
27. mar 2013

@ucitelka70 - jsi zlatá... já to prostuduju - Německy umím líp než anglicky, tak by to neměl být problém a je to tam teda dokonale ukázaný. 😉

ucitelka70
27. mar 2013

@bury nemusíš sa namáhať prekladom, ved google chrome ti to preloží, to je aj môj tlmočník, síce to nie je ono, ale dá sa pochopiť 😀

ucitelka70
27. mar 2013

@majamat a toto je to, čo sa ti nenačítalo http://www.farbenmix.de/de/reissverschluss-hose...

bury
27. mar 2013

@ucitelka70 - já myslím, že umím Německy líp než google 😀 😀

majamat
27. mar 2013

@ucitelka70 teraz to uz nacitalo. diky.

ucitelka70
27. mar 2013

baby, šili ste nohavice takto vyhrnovacie? http://www.tchibo.sk/Damske-softshellove-nohavi...

jemi
27. mar 2013

Holky, tak trošku spamu. Bunda Phillipa, kalhoty Harémky (střih ekozahrada). Pořád přemýšlím, jak je v nohavicích rozšířit, protože jsem je střihla moooc uzké.

piecee
27. mar 2013

@jemi parádní komplet moc povedený 😵 😵

bulinka
27. mar 2013

@jemi moc krásný komplet 🙂

palosek
27. mar 2013

Zdravím. Chválím všechny výtvory. A přidávám své 🙂 😉 Aby nebylo tolik fotek...tak vše v jednom 🙂

bury
27. mar 2013

@jemi - moc hezké 😉 co udělat v nohavicích ve švu takový ten klasický klínek (kterým se rozšiřoval dřív pas)?

bulinka
27. mar 2013

@allymally tak jsem střihla taky podle pyžámek co máme doma 🙂

bulinka
27. mar 2013

@palosek krása .-), berušky mám doma taky. Už se těším až do nich střihnu

a_lexa
27. mar 2013

@jemi krásnej komplet - hezky barevně pořešeno.
@palosek wow ty soupravičky i s plínkama jsou super.

ucitelka70
27. mar 2013

@jemi komplet krásny, farby super ladia.... podľa mna ak chceš tie nohy rozšíriť, ostáva jedine pás vložiť do bočnej časti po celej dlžke....

palosek
27. mar 2013

@bulinka já už 1,5m vyšila :(...nutně potřebuji další 🙂

bulinka
27. mar 2013

@palosek já jsem si vzala jen berušky na zkoušku a nevzala jsem si celočervenej úplet ☹ do kombinace a je to škoda jak koukám 😀

palosek
27. mar 2013

@bulinka ty polodupačky a tepláčky...to je červený plyš z batani 🙂 + náplet v pase a dole 🙂

palosek
27. mar 2013

a ještě jedny svrchňáčky 🙂 Fotky nic moc, děti zabavily foťáky a když máma potřebuje, jsou vybité baterky 😠 😠 😠

bulinka
27. mar 2013

@palosek teď mě napadlo, nemáš ještě navíc kousek těch autíček? Malej se do nich zamiloval 😀

diapozitiv01
27. mar 2013

Ja som dnes prvy krat vyskusala na OL patku na prisivanie gumy, za tie nekrestanske peniaze musim uznat ze je to bozska vec a usila som navlek na nocnik.

lenasss
27. mar 2013

tak ještě trocha té háčkovací mánie 😀 zbytek fotek na blogu http://lenasss-lenasss.blogspot.cz/

lenasss
27. mar 2013

a už jdu dnes spát.Tak dobrou noc. 😀 😀

palosek
27. mar 2013

@bulinka malinko a šetřím je pro synovce 🙂

bulinka
27. mar 2013

@palosek tak to chápu 🙂

veronik77
27. mar 2013

Philippa jako jarní kabátek, teď už jen to jaro, že? 😀

giddens
27. mar 2013

@zojec jeeej,nedherne...nevies mi prosim poradit, kde by som zohnala takyto strih resp. aj ine detske strihy?dakujem

a_lexa
27. mar 2013

@palosek jééé ty sovičky jsou zlatý.