Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 super recept, určite vyskúšam aj ja 🙂
@denisa121 vyskúšaj, dnes padlo všetko!!! 5 dvojdecových pohárov!!! aj dospelí sme si pochutili...
@ucitelka70 super, uz sa na to tesim ... chystam sa tiez robit domaci jogurt 🙂. byvame na dedine a mliecko berieme z nasho druzstva 🙂)).. ako domace
tak a bude se opět nakupovat 😀 Čebuju tablet
Máte někdo nějaký supertyp.
Manžel má tento http://www.czc.cz/prestigio-multipad-8-0-ultra-... a doporučuje ho, ale je moc "mužský".
Mě se líbí tento
http://www.czc.cz/asus-memo-pad-me172v-1g047a-c...
Nemáte ho náhodou někdo? Jestli si koupím ten černý, tak si na něj zezadu pro rozpoznání nalepím hello kitty 😀
@katkaela ďakujem,tak jej asi idem zbaliť kufre a pôjde... 😠
Nechce někdo vyměnit karkulku z Lilly za něco jiného z Lilly? Mám toho metr a prostě už nevyužiju.
@medvidekponco ty zde? 😀 😀
@marionetta joooj, tým som ale nechcela povedať že máš aj tú svoju poslať z domu🙂, možno by stačilo, keby sa na to pozrel opravár. Mne sa už ale nechcelo do toho investovať, bola v oprave mnohokrát a nič. A skús najskor ako píše @učitelka70, streč ihlu a nite rovnaké hore aj dole, či to nepomože.
@bordino občas je to záhada..... já ikdyž šiju stejný materiál...vyměním nitě...a pak můžu znovu nastavovat napětí...nevím proč, ale pokaždé je jiné 😠 😠 😠 (u stejného materiálu 😖 ) Když se trhá, opakuji navlékání nití...úplně od zsčátku. A ikdyž to dělám stejně...na podruhé, či napotřetí to pak najednou funguje 😝 😅 😅 😅
@katkaela aj ja mám veritasku a skúšala som už aj tú ihlu a nite dávam vždy rovnaké (to si ešte pamätám zo školy🙂,ale bez efektu.Najskôr ju posuniem k tomu opravárovi,dúfam,že pomôže 🙂 ďakujem
@caramilla konečně se bude nakupovat něco, co nechci a nebudu tudíž v pokušení, jen tak dál 😀 😀 😀
jeden kousek teď teda doma mám, půjčený z práce... jako hezká blbost, ale prachy bych za to nedala... na co to budeš používat? mě nějak nenapadá praktické využití - krom her a sem tam narychlo internet, bo to najede rychleji než noťas - pomohlo nám to jednou rychle zjistit obsazenost RegioJetu, když jsme spěchali, jinak je to spíš na brouzdání... jak chceš třeba psát mail nebo příspěvěk do diskuze, tak je to spíš k rozčilování :-/
Holky tady se ví všechno...OT...kdo máte parní čistič, na co používáte a jak jste spokojení? Co třeba světlá dlažba a světlé spáry?
@zdeann Mám už několik let a používám na mytí oken ,mytí toalet ,koupelen, ale i na fleky na koberci čalouněný nábytek ,skvělý na připeklou troubu ,umyju s ním když je vyndaný i boty ,pára pohlcuje pachy tak oblečení, když přijde dcera ze zábavy. Je to dezinfekce bez chemie a to se mi na něm líbí asi nejvíc 😉 😉 😉
ženy, mohla by mi prosím některá nakreslit jeden střih z posledního ženskýho ottobre? za malý úplateček samozřejmě 😉
nešicie - recyklácia krabice od džúsu http://www.keliwood.cz/aktuality/penezenka-z-kr...

@kryska5 ano, chcela som objednat tak, ale ja ucet nemam a ani paypal.. ale uz som nasla inu moznost 🙂. V kazdom prípade dík 🙂