Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
tak ze bych zkusila upravit cislo 2 tady... http://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2012_1/A...
a nebo jeste tady http://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2009_1/a...
@aerin ty jsou z MMB za 65 Kč 😀 Paní psala HaM, ale na botě to nikde není. Ale taková nějaká vietnamská produkce to bude 😀 Na focení s lítání jsou super, nemají tkaničky 😀
střih na leginy jsem měla na blogu free, ale byl až tak 80 myslím. Na látkovku.
@bulinka tenoučký úplet bavlna 5%el.
@sinala jj, ty mám z Německa. Mám malý kousek 50cm, do paní nechtěla, že je to málo, takže možná půjde do výprodeje pak, ale zatím se s ním neumím rozloučit 😀
@kristyna80 na opičáky se taky chystám, hezké!
@danielahe pěkné, já mám taky takové "rychlovky" 😀
Nemáte přebytek hnědého softu?
aj ja zajtra pofotím dnešný výtvor - tak baby, kopla ma múza, reku môjmu drahému ušijem soft vestu zateplenú ešte flízom..... krásna čoko s limetkou..... strih fehrman..... no a..... prišiel drahý o šiestej domov.... a celodenná práca .... ☹
vesta je na mna dobrá..... ten flíz to nejak zmenšil aj do výšky aj do šírky.... a už som nechela rozoberať, bola kompletne hotová, preštepovaná,... ešte kapucnu musím dokončiť..... a robila som zvlášť kapucnu, aby sa dala odopnúť....
ale ja vesty ani nenosímmm 😖
@aerin ja som pre chlapca bez plienok šila legíny od car - čo má free a má do 86 ky... len som rozšírila trošku viac nožičky - cca po 2 cm, aby to nebolo až tak vypasované - ale už má troje, nenosíme vôbec pančucháče, iba tieto legíny z finu a elastický jednolíc....

@macin73 nádhera, to je něco pro @bordino 🙂