Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@bordino absolutní souhlas s holkama - první jsem si řekla svůj názor a pak teprva četla. Já bych zúžila ramínka, dala je níž (nahoře se ti to jakoby zasekává o podpaží a vypadá to moc široké), a ty ramínka vzadu bych dala víc k sobě možná. Přijdou mi hodně daleko překřížená.
Ale jinak nádhera, to jsi sama žabičkovala?
A dělají krásnou postavu, budou suprové!
@medvidekponco taky chci hedvábí a úplet 🙂 na léto to bude super 😉 😉 😉
tak končím svůj monolog 🙂 jehlu jsem vyměnila, dala si vínko a šlo to, takže jsme byly tupé obě, jak jinak 😝 😝 😝 😝
@bordino já mám velký poprsí, skoro všechno dělám do V ze zvyku, líp to vypadá opticky. U malých to nedovedu posoudit. V tomhle případě bych to udělala jakkoliv vyřízlé, aby se ti to dobře dělalo. Ale možná bude stačit jen to spustit níž.
Hele našla jsem tyhle na netu http://www.votocvohoz.cz/zeny/kratke-saty/17415... a to spuštění dělá dost i když nemají výstřih...
Ahojky,nemáte náhodou návod na ušití klobouku? Včera P. dělal s Aninkou čarodějnický klobouk ze čtvrtky a krepáku a trochu zmohli...tak mne napadlo,že bych na příští rok ušila...
Holky co jsem napsala špatně, že jste propadly pocitu, že mám malá prsa? 😀 Ten hrudník po tatínkovi jsem myslela široká záda 😀 Jinak mám slušných 85D, pravda, vycucané 😀 😀 takže V je můj největší přítel 😉
hezky by se ta fialová opakovala, jak je to lemování nahoře.. já myslím jo
zase by se to parádně sundávalo na kojení 😀
@bordino taky jsem na ten pas koukala, že by to něco chtělo. pásek, mašli... http://www.modnipeklo.cz/clanky/silueta-let-pad...

díky, taky jsem si to myslela. Takže teď nevím, nejsou totiž pro mě, ale kamarádku, co je o 10 cm menší. Myslíte, že jí budou sedět, nebo ty ramínka prodloužit? Prsa má teda stejně velký....
osobně tohle taky nenosím, připadám si v tom jako tank