Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
holky mam dotaz....co oblikate detem v nejvetsi zime?😅 dost tu nad tim ted tapu, jako co vsechno a z jakych materialu usit ci koupit😅
prosim poradte 😅
@ivuska.h Ivo, nááááádherné! 😎 Přesně můj vkus - to hilco 😀 😀 😀 Perfektní nápad na ty tepláčky. Ty laclíky jsou teda dokonalý!
@seminkads Na zateplení je nejlepší vlněný beránek, je to ale celkem velká finanční investice, ale je to nejteplejší záležitost. Pak můžeš volit nějaký flíz (silný, třeba nějaký Wellsoft / lamu), nebo vycpat dutým vláknem nebo peřím🙂, Na nepromokavou vrstvu asi nepromokavý šusťák bych volila.
a kurna, mam velkej problem😖 mam sit kamaradce mikiny pro deti a nejak mi nedoslo ze to co jsem objednala k lilkovymu vyplnku na paspulky a naplety jaksi neni finerib, ale jednolic...paspulky dobry, ale naplety z toho asi neudelam, co?😀 pomooooooc 😀
ja fakt nevim co budu delat, devcata😅 kdyby mi to doslo driv, tak jsem si objednala lila naplet z mylly...fnuk☹
myslite...? pas mikiny asi jo, ale konce rukavu a stojacek...? 😖
A dík za pochvalu výrobků 🙂
Dievčatá, nemáte strih na zimnú chlapčenskú bundu, veľ. 110? som začiatočníčka, ušiť to podľa nejakej, čo máme doma, si netrúfam 🙂
@aerin to není špatný nápad, ale jako podšívka je to dost objemné a kalhoty bez toho by pak byly dost plandavé. Já jsem se takto jednou nachytala, když jsem šila mikinu. Dala jsem dovnitř ten wellsoft z MTX a už jsem to na Klárku neoblíkla, protože to bylo moc naducané a tudíž obtažené, mohla to mít tak leda na holé tělo.
jéjá se taky klidně k přebytkům pak přihlásím, pokud budou 🙂 nějkák jsem neměla naladu na objednávání, ale už jo.

@ivuska.h teda ty jsou 😵 tak takovy podobny se mi rysujou v hlave pro Z., jen se obavam, ze tam taky zustanou 😒