Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
holky děkuji je pravda,že mě se taky líbí 😅 už mám střihnuto ještě na pár oni mladému strašně sluší 🙂
ahoj holky, tak já taky přidám aspoň něco - máme pomalej net, tak se mi nechce trávit hodina u načítání fotek 😝
biobavlněné bodýnko s aplikací motýlků a džíny pro Fanouška slimky 😀 Moje první práce s džínovinou a můj první POKLOPEC 😀 vůbec to nebylo těžký a mám ho i s podkrytem - nevím, proč jsem se toho tak bála 😀 Jen se vloudila chybička - zdali si vaše bystré oko všimne??? 😎 😀
Ahoj holky, tady se sije 😅 , u nas dlouho nic, nejak neni cas 😅
@crawler teda jsi mě navnadila abych ten poklopec už taky konečně zkusila 😉 se ho taky bojim bojim 😅 😀 jinak oboje náááádherný 😵 😵
@fionka1711 krááása 😵
a už jdu fakt spát 😝
dnešní šití - střih na šedé kalhoty (vel.92/98) na blogu http://rinna-made-by-mama.blogspot.cz/2013/05/k...
baby uz sa vam stalo ze miznuca fixa nezmizla?? Konkretne sa jedna o uplet od mylly. Som si vcera oznacila stred na licovej strane a dnes to tam este je a ziadna vyrazna zmena. Hoci som to oznacovala s tou 48 hodinou pri ostatku mi mizne velmi rychlo. Da sa to vyprat?
Este to musim prejst rovnostehom a teda cakamci to vyparam alebo sa to vypere.
Dakujem
Trochu OT - vybírám novou pračku a zaujala mě parní pračka lg co vyhrála dtest, nemáte s ní některá zkusenost? Pokud ano, jste s ní spokojené? Nebo popřípadě jiný typ z velkým bubnem.
viete mi poradit, kde najdem navod na Alciny vlniaky? Boli na Zlaticko.cz, ale uz tam nie su.
@diapozitiv01 ano, to je normální, na některých materiálech zmizí hned, na úpletech většinou vydrží dýl. Kdyžtak ho zkus pošmrdlat mokrým prstem. A mělo by se to vyprat určitě.
Tak jsem si objednala látku, na monitoru měla krásnou sytou zelenou barvu a přišla látka velice prazvláštní zelené barvy, která nesluší ani synovi, ani mě. Tak jsem přemýšlela, co z ní teda budu šít a volba padla na pyžámko 😀 A hodně blbě se ta látka fotí, ve skutečnosti je to hezčí. 😅 😀 A i tak je v něm syn k sežrání 🙂 Akorát je teda blbý dávat na spaní dítěti oblečení s obrázky, protože místo spaní kouká na autíčka a jiný obrázky, ukazuje je a chce je pojmenovávat 😀
@ellysa já jsem kupovala tu http://www.burda-strihy.cz/virtuemart/strihy-bu... 🙂
@katkaela krásné holky a krásné proužky 🙂
dneska jsem dělala domácí jar.dala jsem recept na blog pokud byste měli někdo zájem.Je úžasný a jsem z něj nadšená 😀 http://lenasss-lenasss.blogspot.cz/

@lenasss fakt super