Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Holky prosím nemáte některý doma kus bílého kojo.plyše z batani.cz??????????????????????????????
dnešní pláťáky se střihem na blogu http://rinna-made-by-mama.blogspot.cz/2013/05/p...
holky nemáte někdo střihy pro holky?nějaké jednoduché na šaty,sukně,čepky atd.dík kdyžtak mi pošlete na mail macilizi@seznam.cz,budu moc vděčná děkuji
Holky prosím o radu, jak poslat peníze ze Slovenska do ČR, paní s tím má problém, mám KB... Převedla jsem číslo účtu do formátu IBAN, ale paní pořád neví.... Jak se to dělá? Díky 😉
Je tam potřeba napsat adresu banky nebo se to nějak udělá tím SWIFT kódem? Já jsem nikdy peníze do zahraničí neposílala....
@anastazieb Eurogiro - formulář je na poště. A teď mě napadá, že si nejsem jistá, jestli jde posílat platbu ze SR do Čr na účet? Jestli to nejde jen na adresu v hotovosti?? Každopádně by jí to měli na poště říct. Nebo pak Western union, ale to je dražší. Možná to jde ještě jinak, nevím.
@anastazieb na tvojom mieste si utekam zalozit ucet do fio banky a bude po probleme 😉
@mima2011 já vybírala pračku v únoru, prošla jsem si všechny možné recenze a nakonec máme tuto: http://pracky.heureka.cz/aeg-lavamat-71670fl/sp... - má malou spotřebu, 1600 ot. kvůli sušičce, jde to fakt poznat na délce sušení, a je menší a přitom na 7 kg prádla... jenom mě štve, že u krátkého programu na 20 nebo 30 min se nedá zadat extra máchání, jsem na to háklivá, tak pak dávám extra máchání zvlášť... ale je super, že třeba bavlnu na 60 st. při 1600 ot. s extra mácháním a programem na skvrny vypere za hodinu a půl (dá se tam regulovat čas praní a 2x zkrátit)... a byla i za dobrou cenu
no ale urcite nie posladna, nie? 😉 urcite to ide poslat, ja sa ti na to kuknem, ked som posielala do nemecka, ale uz som davno nic neposielala, ale myslim, ze iban by mal stacit. idem sa na to pozriet. fio ucet je zadarmo, sama mam 3 ucty a pouzivam podla potreby...
ahojte
help,chcem usit turky pre 10 rocnu neter ,nema niekto ulozeny strih ,osveceny?viem uz to tu niekedy bolo,ale nemam ulozene,Dakujem 😵
ja sijem ,sijem,ale fotak nemam tak nie je sa s cim pochvalit 😝
cislo uctu/IBAN, BIC kód/SWIFT, majitel uctu jmeno, ulice, mesto, stat

@lenasss ty jo ty ji máš uplně bomba to mě se to vzadu celý sešlo v jeden šev 😕 už asi vím jak na to jak vidím tu fotku 🙂btw:a co to nabírání co tam pořád píšou?kde to nabrat?když vrch čepice je mnohem "delší" tak kde to mám nabrat? 😅