Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@saaralota taky OL doporučuju, šila jsem úplety na normálním stroji jen pár měsíců, taky to šlo, ale OL je nesrovnatelný 😉 Taky jsem si ho nechala nadělit před rokem k narozeninám.
A přidávám další výtvory, poprvé jsem použila nažehlovačky od @animal.
@lucijan to je od Mellu tady http://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/0/0/3/42/...
já už vyšila, ale hned jsem si doobjednala tři komplet řady, tak ti můžu poslat. Pořád ti dlužím ty střihy 😅 Myslím na to, jen nestíhám. Ráda ti jako omluvu pár obrázků přihodím, jen řekni, jaké.
@abigail1 jojo,jsem,začínám s lehčíma věcma,není to uplně jak z obchodu,jen jsem zkoušela.dodělávám ještě šustáky a mám i triko rozdělaný tak uvidíme,jak to dopadne,nejsem ještě na takový urovni jako ostatní zde,ale snad časem si troufnu i na něco jinýho,děkuju
baby vy tu robíte takú reklamu na ten OL, že ja snáď do decembra nevydržím 😝 len ako vysvetlím rodine, že chcem darček o pol roka skôr neviem
já jen lituju, že jsem na MK nenarazila už před pěti-šesti lety, když vidím ty vaše plíny, je mi smutno, třeba budou, jako moje děti, vnoučata v látkách
Teda holky já tu zase den nebyla a tu je spousta krásných výtvorů.Já teda za dvě poobědové spaní jen dvě bodyna 😒 .Víc fotek na blogu http://lenasss-lenasss.blogspot.cz/ a teda potřebovala bych půjčit toho číňana.Kdo ho má doma ve sklepě,přiznejte se 😀 😀 😀
@martulinecek já mám asi 14 dní připravené taky takové satecky, jen je musím obsit 😀 😀 😀
@bordino jestli na to myslíš, tak to mi stačí 🙂 Jestli bys byla tak hodná, pirát, lebka a loď by mi udělaly radost. Hlavně Vítkovi teda. A dinosaury nechceš? tyhle: http://cingrlata.blogspot.cz/2012/09/hura-zacin...
baby a berninu OL nemá nikto?
@palosek no jestli máš kvalitní stroj tak to půjde levou zadní,já mám po ségře obyč Singer a docela mě to chvilema štvalo,ale povedlo se ne?třeba Ježíšek donese novej 😀 😀 😀
@saaralota ja som zatial usila iba par kuskov na obycajnom stroji, ide to ale OL je OL - mala som moznost na nom sit aj ked to bolo davno. zacistenie na OL je profesionalne a tiez vyrobky rychlejsie hotove. Ja som zatial mala len uplety bez elastanu, tie sa asi tak netahaju, takze slo to i na rovnostehu, ak mas vsak moznost ten OL, nevahaj, aj mna cuka 😀
@martulinecek satky su krasne - ako je robena ta kvetinka?
@ellysa vysvetli normálne rodine, že aj oslava bude v júli, aj darček chceš v júli a na obhajobu ukáž zopár výtvorov a pochopia, celé leto by si mohla toľľľko pošiť.....
@lenasss krásne sú veľryby...... aj ja chcem takú krásnu látku, nepostrehla som, to bolo v mtx???
@katka82 perfektná súpravička... žienka, pri dvoch malých chalanoch ako stíhaš?
@ucitelka70 budem na tom musieť popracovať, normálne ste ma tak nadchli, že dnes idem šiť hraciu deku a tašku pre malú, a úplety odkladám, že čo ak... 😀
@ucitelka70 jj MTX,ale už nevím z které hromady to bylo 😝 ale viděla jsem,že je tam ted mají růžové a ty jsou úplně krásné.Jen škoda,že nemám holčíčku 🙂
@martulinecek já to už mám zvlnene na OL 😀 Jeste to pak obsivam cikcakem...... Tak ještě to chybí. 😀

@bordino kostka parádní! ty obrázky pirátů, to je MM nebo co? já už jsem je někde viděla, ale nevím kde... A ehm.. neměla bys pár kostiček navíc? 😀 Můžu případně vyměnit za dinosaury, mám jich milión, taky takovýhle čtverečky