Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@sufik1 já měla z mylly hnědý patent a moc nadšená z něj nejsem, na tričkách se sepral a nepruží ☹ mám radši z wendy nebo i mtx, ale jak který...
@michamicha no jak tenhle pul moc nemusím, tak tady vypadá moc dobře 😵
na aksamit na podložkách jsem se taky vyprdla. Dávám kojenecký plyš, neleze to tak do peněz a pruží o dost míň... A ještě jsem měla pevný samet a ten taky nebyl špatný
@sufik1 ten kojenecký mám taky, ale bohužel všechny barvy takový nijaký, prostě by to s tím červeným neladilo 😝 si ho nechám na teplákovky 😀 a ještě chci teda ušít jednu podložku z bílýho PULu a fialových tučňáků, takovou spíš jen na parádu, no furt lepší než vozit (jako s Vojtou) jen čč, to když začal čůrat na přebalováku v ordinaci u doktorky, tak ani ta čč, to nepobírala a bylo to všude 😀
@michamicha Moc pěkné. Taky jsem si kousek tohoto PULu vzala a nijak mě neoslovil, ale takhle to vypadá super! Podle čeho jsi šila ten "pytlík"?
@macin73 pytlík je podle Anavy, jen teda rozměrově jinej 😅 mam doma hnědej, kterej mi ladí ke kočáru, tak jsem chtěla ještě jeden, aby teda ladil s tou podložkou 😀
@honzulda Díky moc. Keprovka netuším, co je, šikmý proužek jsem nezkoušela, ale ten kousek látky tam dávám stejně, tak to snad zafunguje. Jinak vítej! Já ještě odolávala a do Tvého obchůdku nenakoukla, protože se prostě znám. A protože šiju teprve rok a zatím se jen zahřívám (bohužel se to nedá říct i o tempu a objemu objednaných látek), tak radši ještě chvilku vydržím... 😝 😀
@diapozitiv01 nádherné, už si profi, prosím ťa aké sú to patentky na body?
baby a kde sa dá kúpiť ten šuštiak čo tak ospevujete? je to to isté, čo na batani?
@caramilla po tej sovičkovej látke už pokukujem dlhšie, len som si z nej nevedela nič predstaviť-tak môžem hodiť do košíka 😎
@caramilla přesně, jako @macin73 ....že já těm látkám odolala, mohla jsem mít taky veselé tríča. Mně se ještě líbí ta látka s bambi, z toho šít tričko nebudeš? 🙂 http://www.allyfabrics.cz/www-allyfabrics-cz/es...
@caramilla Děkuji 🙂 A není to tajné. Honzulda vznikla náhodou a už před 5 lety, to ještě nebyl můj eshop na světě 😀
No a přejmenovat to už nejde. Až pozdě mi došlo, že jsem si mohla udělat novou registraci.
Jinak ještěrky jsou nádherné, ale ještě jsem si nich nestřihla. Jak jsem už psala, nemám na nás čas. Teď ležím v posteli, asi chřipka nebo co. Ale byla jsem i s malým venku.
Máš to krásné 🙂 🙂 🙂
Letní softshell (ten super tenký): takže jsem se podívala na parametry a konzultovala s kamarádem sportovcem, výsledek: ani ho nebudu tedy kupovat, protože má moc malou prodyšnost a člověk v tom bude hned zpocený. Takže zůstanu u své staré zajeté nabídky softshellu a pokud to půjde rozšířím nabídku vzorovaných kočárkových šusťáků 😉
Na silver se chystám, doufám, že si stihnu z něho ušít kalhoty a testnu tedy přímo na sobě jak se nosí. Zatím to vím jen od zákaznic.
@michamicha když jsem šila podložky, tak jsem rozdíl mezi froté a aksamitem moc neviděla 🙂 🙂 🙂
baby a preco ste nenapisali ze ked robim aplikacie tak ked je uz nazehlena ze nemam do nej pichat spendlikom 🙂)
mam tam teraz v strede malu dierku. som chcela zaistit symetriu (co sa mi nakoniec moc nepodarilo).
@diapozitiv01 a kdo na nějakou pidi dírku uprostřed aplikace bude koukat?? 😉 😀
Viděla jsem z toho černého nepromokavého šusťáku prodávat dospělácké oblečení v Alpine pru. Pravděpodobně z něj budou šít i jiné firmy. Měli tam kalhoty i v červené barvě. To jen pro informaci, kdyby někdo potřeboval oblečení z tohohle matroše a nechtěl čekat 3 měsíce. Jo, a když jsem viděla ceny, tak jsem si opět připomněla, proč tak ráda šiju vlastní oblečení.
holky, prosím, co to je to lille? 😅
@abigail1
ani nechci vediet 🙂)), utracame za tieto latky aj z pozicaneho 🙂)
http://www.minimenschundco.com/
Ally toto sup sup objednat
http://www.minimenschundco.com/epages/62615212....
@diapozitiv01 veľmi pekná súpravička, nielen farby, ale aj prevedenie......
@ellysa
@ucitelka70
baby dakujem, uz sa to lepsi, az na ten CL 😀
@diapozitiv01 a co máš za problém s COL.

@laeela já mám radši patenty z wendy, nejsou tak "umělé" jak z mtx. Z mylly jsem neměla...