Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@romcovaklarka na zatemnění také doporučuji black-out závěsy, opravdu jsou funkční a dají se sehnat i dětské, my teda máme v pokojíčku jednobarevné. Pravda, šijí se hůře, chce to pořádně našpendlit a příp. nastehnout.
Holky no neříkejte, že nikdo nemáte nasyslený mašinky??? uáááá
@diapozitiv01 http://rinna-made-by-mama.blogspot.cz/2012/11/c... mám tam několik odkazů
holky mám z hromádky nějaké přebytky o které se mi holky z hromádky už nehlásí, kdybyste některá chtěla, tak mi napište IP domluvíme se co mám.
Přebývá tenká jeansovina - na tenké šaty, kraťasy, kalhoty....
asi 5 barev jednolícních úpletů s elastanem (trika,legíny, bodýčka...)
a popelíny dva
Tak a konečně došlo na nafocení mé super mikiny a super kalhot, který jsem teda šila než jsme jeli do ZOO ve čtvrtek večer, taková dvouhodinovka, dneska jsem je trochu upravila, ale jsem nadšená, střihem, vším sedí perfektně, původně jsem chtěla aby neměly v pase náplet ale nevyšla mi riflovina na to abych udělala zapínání, takže mají náplet, fotit to jen tak bez postavy bohužel nemá smysl, vypadají totiž jinak příšerně 😀
@caramilla hele vybírala jsem mezi Brother NV 55 a Veronica Excelent 707, vybralala jsem Veronicu, a jsem spokojená, cenově vyšla mnohem líp, a zrovna ten den kdy jsem se rozhodla tak vyhlásili 20%slevu tak jsem jí měla za 8tis s 5-ti letou zárukou a bohatým příslušenstvím včetně kráčející patky, jela jsem rovnou do hlavní prodejny tady v ČR pán mi jí ukázal, seznámil, prostě dobrý 😀 je to nebe a dudy oproti mému starému stroji, a jsem fakt pyšná že mám doma takový dvě mašiny, o kterých se mi ani v nejmenším nezdálo 😀

@bordino Jinak i fiskarsy jsou tuším kvalitní.